YÖDADER 2. GENÇLiK ŞÖLENİ RESİMLERİ- 26 MAYIS 2007

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar Yeşilyurt YÖDADER 2. GENÇLiK ŞÖLENİ RESİMLERİ- 26 MAYIS 2007

• Bu konu 13 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 17 yıl 5 ay önce Eren Kıyan tarafından güncellenmiştir.
13 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      sakssu
      Katılımcı

yodaderdansgosterisi2.jpg

Yödader Başkanı Özgen Aksu ve diğer üyelere, gösteriyi organize edip hazırlayan oynayan arkadaşlara teşekkürler, güzel bir çalışma, zevkle izledim, ilk defa izleyen iki arkadaşım da beğenilerini ifade ettiler.

İnternet sitesi üzerinden iletişimle, elektronik posta ile duyuru vb yöntemlerle gelecek yılların gecelerinin daha çok kişiye duyurulması ve 600 kişilik salonlardan daha büyük mekanların benzeri kültürel çalışmalara ev sahipliği yapması dileklerimle..

Aşağıdaki çekebildiğim az sayıdaki resim, salondaki düşük ışık ile biraz bulanık oldu, daha iyi resimler ileten olursa foruma eklemek isterim .
      s4021168uq9.jpg

s4021175pp8.jpg

s4021176ir1.jpg

s4021177ca9.jpg

s4021180xy3.jpg

anilaksu
      Katılımcı

teşekkürler suat abiii  ;) ;) ;) ;)

PINAR AKSU
      Katılımcı

bende oradaydım arkadaşlar..

çok başarılı ve çok güzeldi devamını ilerleyen senelerde bekliyorum sabırsızlıkla..

Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler..

ERTEKİN
      Katılımcı

essahtan çok güzeldi tebrikler tüm YÖDADER ekibine

sakssu
      Katılımcı

teşekkürler suat abiii  ;) ;) ;) ;)

Anıl teşekkürü gösteriyi hazırlayanlara etmek gerek, ama nasıl.. Seneye yapacakları 3. şölene gitmek için şimdiden niyetlenerek.. :)

Daha iyi fotolardan haber de yok, :( http://www.yoredanslari.com sitesi de çalışmıyor, dns kaydı yenilemesi ödemesi vaktini geçirmişler galiba.. Yoksa genelde insanlar dernekler böyle etkinliklerden sonra tazesiyle webe bir iki foto haber eklerler.. Ya da belki şölene gelmiş gazeteci vardır, haber olmuştur?

sakssu
      Katılımcı

Resimleri ileten Ebru'ya teşekkürler..
      http://yodader.yesilyurt.org/GenclikSoleni2007
      adresinde biraz daha büyük boyutta görülebilir. Resim boyutu ve linkleri henüz ilk resimler gibi ayarlarken, 
      çözünürlük daha büyük olduğu halde forum yazılımı otomatik bir sınırlama koyuyor, [im g ] tagi 
      http://olarak değiştiriliyor. Sanırım lubiyama forumda bir güncelleme yaptı, sonra da bu kısıtlama geldi.. Admin lubiyamanın dikkatine.. O yüzden de mesaja ek olarak verdim resimleri

Adıyaman yöresi

sakssu
      Katılımcı

Kırklareli yöresi

sakssu
      Katılımcı

Tanıdık bir ikili

sakssu
      Katılımcı

Mavinin Yankısı

yasoş…
      Katılımcı

baya eyleniyoruz  desenize:)

gizem
      Katılımcı

gerçekten çok güzel bir geceydii  çok emek harcanmış ama değmişte yanii.( kadir hoca)' ya bayıldım ya gecenin yıldızı oydu bence  ;)

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

valla ben geceye gitmedim ama annemke kardeşim gitti…
      onlarda , bayağı güzel olduklarını söylediler…

gizem
      Katılımcı

ya eren orda olmamana saşırmadım saten evden dışarı çıktığın yokki :)

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

o kadar da yapma yanii , arada sırada çıkıyorum bee… :D :D
      arada sırada düğün derneğe filan geliyorum ama o zamanda siz olmuyosunuz ! ! !

13 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.