Mesudiye’yi Canlı İzle
19 Kasım 2010
Eski Köy Düğün Geleneklerimiz – Kadir AKSU
5 Temmuz 2020
Kuru Ekmek (Golit)
2 Ocak 2019
Öyle Bir Geçer Zaman ki…
3 Haziran 2020
Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği › Forumlar › Üyelere Yapılan Uyarılar ve Duyurular ! › Yeşilyurt Forum Moderatör Alımı
Yeşilyurt'un Tek Forumu Yeşilyurt Forumumuza yeni moderatörler alınacaktır.
Bundan önceki tüm moderatörlerimize teşekkürlerimiz sunularak kendilerinden yetkileri alınmıştır.
Moderatör Alımında Aranan Özellikler;
Forumumuza Dosya yükleyecek veya yazılar yazacak, konularla ilgilenecek, online süresi yüksek moderatörler alınacaktır. Bu başlık altına mesajlarını yazabilirler.
Başvuru yapmadan önce forum için birşeyler yapınız. Foruma katkısı olmayan kişilerin başvuruları değerlendirilmeyecektir…
eğer layık görürseniz bende sitede moderatör olmak istiyorum… siteye birçok katkı sağladığıma inanıyorum…
eğer moderatörlük başvurumu kabul ederseniz moderatörü olmak istediğim konu :
– fıkra , komik resim & komik video , spor ( tabi başka konularıda layık görürseniz elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışacağım…
Eren Kıyan
Eğer sizde değerlendirirseniz bende yeşilyurt forum unda moderötör olmak istiyorum saten sitede neler yaptığımı biliyorsunuz yani online görünme durumunda da şüpheniz olmasın paylaşım işi kolay elimde çok arşiv var.
eğer moderetör olursam msn bölümünde,program bölümünde,genel gündem bölümünde olabilirim,diğer bölümlerde olabilir.TEŞEKKÜRLER
Anıl AKSU
abi ne zman belli olcak bunun sonuçları ? ? ?
Yakında belli olacak…
tamam…
Moderatör seçimi için şu nokta da önemli: Moderatör adayı arkadaşların ders başarı durumlarının böyle bir görev nedeniyle olumsuz etkilenmemesi. Yani, öğrenci moderatörlerin derslerine daha sıkı çalışmaları arzu ediliyor.
mesaj alınmıştır ! ! !
abi hem zaten okul kapandı yaa…
ama heralde açıldığı zamanı kastettin
eğer layık görürseniz bende sitede moderatör olmak istiyorum… siteye birçok katkı sağladığıma inanıyorum…
eğer moderatörlük başvurumu kabul ederseniz moderatörü olmak istediğim konu :
– fıkra , komik resim & komik video , spor ( tabi başka konularıda layık görürseniz elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışacağım…Eren Kıyan
Moderatörlük başvurun kabul edilmiştir Erencim…
Aramıza hoş geldin…
Hangi konuların moderatörlüğü verildi dersen eğer;
talep ettiğin gibi…
fıkra , komik resim & komik video , spor
hayırlı olsun!
saol gökhan abi…
bu görevi bana verdiğiniz için teşekkür ederim…
elimden geleni yapmaya çalışcam…
herkese hayırlı olsun…