Transfer Dosyası

• Bu konu 45 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 17 yıl 3 ay önce Eren Kıyan tarafından güncellenmiştir.
45 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Eren Kıyan
      Ziyaretçi

ligler bitti ve bütün takımların  transfer haberleri gazetelerin sayfalarını kaplamaya başladı…arkadaşlar bildiğimiz bütün transferleri buraya yazalım boşuna konu açmayalım ! ! !

ben bildiğim ilk transfer haberini yazıyorum…
      roberto carlos fenerbahçeye geldi… salı akşamı istanbula gelen carlosun menajeri fenerbahçe ile anlaştı ve ertesi gün roberto carlos fenerbahçeye 2 yıllık imza attı…
        bir diğer transfer haberi… efesin uzun zamandır couchu olan oktay mahmudi efesi bıraktı… yerine önceden de banviti çalıştıran ( adını unuttum ) yabancı bir couch getiriyorlar

lubimaya
      Anahtar yönetici

iyi fikir Eren…
      benden de bi transfer;

serkanbalci-poz-byk.jpg
      Serkan Trabzon'da
      Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı, “Trabzonspor ile kesin olarak anlaşmaya vardım” dedi.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

roberto carlos'un fenere geliş fiyatını öğrendim…
      yıllık 4 milyon 200 bin euro yani türk parasıyla yaklaşık 7,5 trilyon 2 yıl anlaştığına göre carlos fenerbahçeden 15 trilyon para alcak…bu türkiye liginde gerçekten büyük para… türkiye ligine önceden büyük paralarla glen futbolcular:

28 milyon dolar –> jardel ( galatasaraya )
      15 milyon dolar –> ariel ortega ( fenerbahçeye )

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

*bülent korkmaz bursa spora transfer oldu.( hoca olarak ):D

*kayserispor teknik direktörü ersun yanal eski çalıştırdığı takımlardan gençlerbirliğiyle anlaştı…

*fenerbahçe deniz barış ile 3 yıl daha sözleşme imzaladı…

*galatasarayın japonu inamoto frankfurt'a transfer oldu…

*beşiktaşın yeni teknik direktörü eski futbolcularından ertuğrul sağlam…

*beşiktaşın yeni kanat oyuncusu sportıc lizbon'lu tello…

*ankarasporun yıldızı wederson fenerbahçede…

türkiye süper ligindeki bütün transferler bu kadar…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

dahasıda varmış pardon.. :D

*mondragon almanyanın köln takımına gitti…

*ümit özat ile mondi takım arkadaşı oldu… ( köln'e gitti )

*galatasary'ın bi zmanlar transfer listesinde bulunduğu lyon 'lu juninho 2010 a kadar Lyon'da kaldı…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

*Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Sasa Iliç, Avusturya 1. Lig ekiplerinden Red Bull Salzburg takımına transfer oldu.ne kadara trasnfer oduğu konusunda kesin bilgi yok… ama şunu söyleyebilirim galatasaray ilic'in bonservisi için 1,5 milyon dolar istemiş ama sazlburg 600 bin $ vermiş…ama galatasaray kabul etmemiş…heralde şimdi orta noktada anlaştılar…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

*galatasaray sivaslı oyuncu servet çetinle anlaştı…zaten ikinci yarının ortalarında anlaşma sağlanmıştı…

*fenerbahçe tuncay'la hala sözleşme imzalamadı…tuncayda avrupaya gitmek istiyormuş…duyduğuma göre mılandan teklif varmış…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

*galatasaray schalke'nin brazilyalı yıldızı lincoln ile anlaştı fakat galatasaraya lincoln'e copa america dan önce imza attırmak istiyor , lincoln ise copa americadan sonra…
        galatasaray lincoln için yıllık 2 milyon 300 bin € yu gözden çıkardı ! ! !

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

beşiktaştaki transfer haberler…

*beşiktaş sol kanadına tello'yu aldıktan sonra real madrid'in tecrübeli futbolcusu ivan helguera'ya da talip…

*mehmet yozgatlı ile haberler var…

* beşiktaş kayserili futblcular gökhan ünal ve mehmet topuz'un peşinde ( birşeye dikkatinizi çekimmm , türkiye liginde ki büyük takımların hepsi bu futbolcuların peşinde ama hala sonuç çıkmadı )

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

*cimbomun gözü alex'de… lincoln'ün bonservis bedelinin pahalı olmasından dolayı ( 4milyon €  üstelik bir senelik sözleşmesi var yani olmadı seneye alırız… ) galatasaray gözünü fenerbahçenin brazilyalı yıldızı alex'e çevirdi… üstelik hala fenerbahçe alex ile sözleşme imzalamış değil…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

*bu haberi benim yazmamam gerekiyodu ama yazim…hani galatasara figo'yu alıyo demiştimyaaa , o bizim bildiğimiz figo değilmiş… diyarbakır'da top koşturan arkadaşları arasında FIGO MEHMET diye  adlandırılan bir futbolcuymuş… galatasaray figo mehmeti denemeye aldı…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

*Lincoln'e Karşılık Necati Ateş
      13.06.2007 – 08:23:14 | Kaynak: Milliyet
      İsveçli yıldız Tobias Linderoth'u kadrosuna katan sarı – kırmızılılar, Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Lincoln'ün transferini de bitirmek için tüm imkanlarını seferber ediyor

Galatasaray'ın, Schalke ile sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan Brezilyalı yıldızla el sıkıştığı, ancak Alman kulubüyle bonservis konusunda henüz anlaşma sağlayamadığı bildirildi.
      Bunun üzerine sarı-kırmızılılar sürpriz bir teklifle Schalke'nin kapısını çaldı. Galatasaray'ın Lincoln'e karşılık golcü futbolcusu Necati Ateş'in yanısıra 4 milyon euro (7 milyon 600 bin YTL) önerdiği belirtildi.

*Tuncay Şanlı Middlesbrough'ta
      12.06.2007 – 23:44:40 | Kaynak: Turksportal
      Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Tuncay Şanlı, Premier League ekiplerinden Middlesbrough ile 4 yıllık anlaşma yaptı.

İngltere'den İtalya'ya kadar adı bir çok Avrupa ekibiyle geçen Tuncay Şanlı Fenerbahçe'den ayrıldı. Son olarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da açıkladığı gerçekleşti ve Tuncay Ada'nın yolunu tuttu. Gidecek mi? Kalacak mı? tartışmaları son bulurken bir ara Birmingham City ile de adı geçen Tuncay 4 yıl için Middlesbrough'a transfer oldu.

4 yıl için Premier League ekiplerinden “Boro” ile anlaşan Tuncay'ın yıllık 2.2 milyon pound alacağı belirtildi.

Tuncay Middlesbrough'nun geçen sezonu takımda kiralık oynayarak geçiren eski Real Madrid'li Jonathan Woodgate'ten sonra renklerine bağladığı ikinci isim oldu. Takımın Avustralya'lı golcüsü Mark Viduka ise Newcastle'a gitti.

Turkcell Süper Lig yayıncısı Lig TV'nin yayınını keserek “son dakika” gelişmesi olarak verdiği Tuncay'ın transfer haberi Tuncay Şanlı'nın menajeri Erdinç Şehit tarafından da doğrulandı.

Tuncay da ilk açıklamasında, öncelikli amacının Avrupa'da oynamak olduğunu bellirtti ve ilerleyen dönemde de göstereceği performansla daha büyük kulüplerin gündemine gelmeyi hedeflediğini dile getirdi

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

* turkcell süper ligi bitti ligin en iyi ilk 11 belirlemek istiyorsan tıkla…

http://www.sporx.com/altin11

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

* galatasarayda yeni bir transfer… ''Lindeorth''

Lindeorth'u kısaca tanıyalım!..

FC Kopenhag formasıyla bugüne kadar 127 maça çıkan Linderoth 6 gol kaydetti. 2000 yılına kadar İsveç 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın 21 kez formasını giyen Linderoth, o tarihten beri ise formasını giydiği A Mili Takım da 67 maçta 1 gole imza attı. Lindeorth'un Galatasaray'a transferi AFP ve Reuters gibi dünyanın önde gelen haber ajansları tarafından da abonelere aktarıldı.

Linderoth Kimdir?

21 Nisan 1979 Marsilya, FRANSA doğumlu olan Tobias Linderoth, İsveç Milli Takımı'nda da ön libero olarak görev yapıyor. 1.77 metre boyunda olan Linderoth, 2004 yılından beri formasını giydiği Danimarka Şampiyonu FC Kopenhag'ın kaptanlığını da yapıyordu. Kopenhag'da altı numaralı formayı giyen Linderoth, İsveç Milli Takımı'yla 2002 ve 2006 Dünya Kupası Finalleri'nin yanı sıra, 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da top koşturmuştu.

2001-2004 yılları arasında İngiliz ekibi Everton'ın formasını da giyen Linderoth, 2004 yılında FC Kopenhag'a transfer olmuştu. 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde bir maçta 96 dakika sahada kalıp tam 14.6 kilometre koşarak dikkatleri üzerine çekmişti.

İsveç Milli Takımı'nın eski oyuncularından ve şu anda teknik direktörlük yapan Andres Linderoth'un oğlu olan Tobias Linderoth, mücadeleci, çalışkan ve savunmaya dönük orta saha oyuncusu olarak görev yapıyor.

Linderoth, FC Kopenhag Takımı'yla, 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında Danimarka Ligi Şampiyonlukları yaşamıştı. Linderoth, 2006 yılında ise, en iyi İsveçli orta saha oyuncusu ödülüne layık görülürken, yine aynı yıl FC Kopenhag'ın en iyi oyuncusu seçilmişti.

Linderoth ayrıca, FC Kopenhag'ın geçtiğimiz yıl Celtic'le oynadığı bir Şampiyonlar Ligi maçında da, taraftarlar tarafından maçın adamı seçilmişti.

2006 yılı Ekim ayında Maria adlı bir bayanla evlenen Linderoth'un bir de çocuğu bulunuyor.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

*”Büyük bir kulüpteyim”
      Yeni transferlerimizden Linderoth, imza töreninde açıklamalarda bulundu

Galatasaray'ın bu sezonki ilk yabancı transferi Linderoth, Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle resmen Galatasaraylı oldu. 3 yıllık sözleşmeye imza atan Linderoth kendinden emin açıklamalarda bulundu. İmza töreninde Linderoth şunları söyledi: “Burda olduğum için çok mutluyum. Galatasaray gibi büyük bir kulüpte olduğum için sevinçliyim. Başarılı olmak için çok çalışacağım. Galatasaray çok büyük bir kulüp, burda oynamak her futbolcu için çok önemli bir fırsattır. Galatasaray'da bazı oyuncuları ismen tanıyorum, bunlar; Hasan Şaş, Song, ve Hakan Şükür. Türkiye'ye karşı da bir çok defa oynadım bu nedenle oyuncuları tanıyorum. Büyük oyuncuların yerini doldurmak gerçekten zordur, ben Arif Erdem ile aynı forma numarasını taşıyacağım ve elimden geleni yapacağım.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

*Proje resmi gazetede yayınlanlandı

Galatasaray'ın Seyrantepe'ye yapılacak olan stat projesinin ihale ilanı Resmi Gazete'de yayınlandı. Resmi gazetede yayınlanan ilanda, Ali Sami Yen Stadı'nın yer aldığı arsa karşılığında Seyrantepe arazisi üzerine 52.000 seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır kapanır tipte stadyum ve 4.500 araçlık otopark (3000 araçlık kapalı, 1500 araçlık açık) 'dan oluşan spor kompleksi inşaatının yapılarak, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü' ne devri ile Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı Esasına göre İdare Payı Toplam Geliri'nin ödenmesi işleri, “Arsa satışı karşılığı Gelir Paylaşımı usulü” ile yapılacağı” ifadeleri yer aldı. İlanda bu inşaatın yapımı için ihaleye katılmak isteyen mütehit firmaları için ihale şartnameside yer aldı.

berkinho
      Katılımcı

fenerbahçe roberto carlos alırken herlade taraftarı için aldı…çünkü roberto ve wederson ilerde oynuyamaz…roberto carlos un defansı çok iyi olmamamasına rağmen ilerde oynuyamaz…ama bana roberto mu wederson mu ilerde oynasın deseler carlos derim…wederson çok genç ve teknikli…roberto ise yaşlı ama yinede iyi…gelelim colin kazım a:
      eyer semih i satılcaksa almasınlar o herifi ama bana dersen devied i gönderirim roberto yu yabancı sınırana koyarım  colin de klübüde oturur dersen ona tamam ama semih e dokunma
      Alex de gitsin abi…bence o gitsin brezilyalı adam almasınlar…yeter artık ağır teknikli ama koşmaz…yani saç baş yolduruyor…alırsanız anelka nın bolton da oynadığı gibi oynayan bir herif alın…ali bilgin gelsin abi alex in yerine yusuf şimşek i bile kabul ederim…gelelim jimnastik klübüne ;D
      tello:o kim abi ya..iyimi bilmem sporting de oynuyomuş harbimi yedek mi top mu topluyo malzemeci mi bu tello…yoksa masörmü…nobrenin ayakları ağrıyomuş erturğl kap tello yu bir el atsın ;D gelelim şu sucu cimboma :
      aferim kedi olalı bir fare tuttular…iyi bir hoca…linterdonth da iyi aslında o adam gelince çok kıskandım…ama fenerde 8 yabancı olayı çıkarsa yapar birşeyler…trobzon satsın şu djok falan alsın bir kaç tane saf adam saygılar bu arada ben fb liyim

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

*Collin Kazım İmzayı Attı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Colin Kazım Richards, sarı lacivertli takıma imzayı attı !.. Adeta Beşiktaş'ın elinden kapılan Milli futbolcu, Fenerbahçe'nin büyük hedefleri olduğunu ve bu yüzden imza atmanın çok kolay olduğunu söyledi.

21 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı. Colin Kazım Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, hedefleri çok büyük. Ben de bunun farkındayım zaten bu yüzden buraya geldim'' dedi.

Basın mensuplarının “Beşiktaş'ı neden tercih etmedin” sorusuna ise Colin, ''İlk girişimi Fenerbahçe yaptı. İlk sarı-lacivertli kulübün menajerleri geldi ve benim de tercihim burası oldu. Benim için çok kolay bir tercih oldu. Büyük bir kulübe geldiğimi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Colin Tuncay'ın İngiltere'ye gitmesi konusunda da ''Benim tercihim buraya gelmekti. Onun tercihi de oraya gitmekti. Kendisine başarılar diliyorum. Zaten Tuncay'ı fazla tanımıyorum. Milli takımda bir kaç kere gördüm'' diye konuştu.

Colin, hangi pozisyonlarda oynayabileceği sorusuna ise, ''Ben hücum alanında her pozisyonda oynarım. Rekabet de olacaktır. Ben buraya oynamaya geldim'' dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Neşet Yalçın ise yaptığı açıklamada, “Yardımcı hocalarımızın talimatı doğrultusunda kendisiyle temasa geçtik. Kendisi de hayalinin Fenerbahçe'de oynamak olduğunu söyledi. Bunun üzerine önce teknik direktörümüz Arthur Zico'nun görüşlerini, milli takıma çağrılmasından sonra da milli takım hocalarımızın fikirlerini aldık. Colin Kazım'ın Fenerbahçe'ye çok yararlı olacağına inanıyoruz” dedi.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

SON DAKİKA HABERİ ! ! !

Fenerbahçe Ronaldo'ya imza attırdı…

Fenebahçe Milan'ın golcüsü Ronaldo'ya kancayı taktı. Transferin resmi olarak Pazartesi günü açıklanması beklenirken, İspanyol AS Gazetesi de bu transfer haberini doğruladı…

Ronaldo bombası

Fenerbahçe'nin Sambacı ile 2 yıllık anlaşma yaptığı öne sürüldü. Yönetimin, pazartesi günü bu transferin bittiğini resmen açıklayacağı iddia ediliyor…

Bonservisine 9 milyon Euro

İtalyan ekibinin devre arasında 7 milyon Euro’ya Real Madrid’den aldığı Ronaldo için Sarı-Lacivertliler’den gelen 9 milyon Euro’luk teklife ‘hayır’ diyemediği bildirildi. 31 yaşındaki ünlü golcünün ikna edilmesinde en yakın arkadaşı Roberto Carlos’un büyük rol oynadığı ifade edildi. Ronaldo’ya Carlos’a verilen ücret olan yıllık 4 milyon Euro ödeneceği kaydedildi. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biri olarak kabul edilen Sambacı süperstar, Zidane ile birlikte FİFA yılın futbolcusu ödülünü 3 kez kazanmayı başaran iki isimden biri unvanını da taşıyor.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

GalataSaray tekerlekli basketbol liginde namağlup şampiyon..!!!

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig'in son erteleme maçında karşılaştığı Beşiktaş'ı 77-49'luk net skorla geçerek, Süper Lig'in normal sezonunu namağlup şampiyon tamamladı.

Takımımızın, baştan sona önde götürdüğü maçın ilk periyodu 14-10 lehimize sonuçlandı. 2. periyotta, rakibine fazla sayı şansı bırakmayan ve 10 sayılık fark yaratan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, devreye 32-18 önde girdi.

Tucek, Ferit ve Özgür'ün etkili oyunuyla 3. periyotta 29-18'lik sonuç alan takımımız, son 10 dakikalık bölümde ise baskın oyununu sürdürerek karşılaşmadan 77-49 galip ayrıldı.
      Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu sonuçla Play-Off serisinde Beşiktaş'la karşılaşması durumunda seriye 1-0 önde başlayacak.

Galatasaraylı taraftarların desteğini alarak, sezonun son maçına çıkan takımımızdan Tucek, Ferit ve Özgür 19'ar sayı ile galibiyette büyük rol oynadı. Oyuncularımızdan Eyüp Atırcıoğlu ise geçirdiği operasyon nedeniyle kadroda bulunmadı.

Beşiktaş maçı sonrası sitemize bir açıklama yapan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncesu, “Ligi namağlup bitirmek bizim için önemliydi. Geçtiğimiz sezonlarda şampiyon olan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş'ı hem iç, hem de dış saha maçlarında farklı mağlup ettik. Aldığımız bu sonuçlarla, Play-Off eşleşmelerinde ve final müsabakalarında iki maç üst üste kendi evimizde oynama avantajını da elde etmiş olduk” dedi. Sezon başından bu yana gerek İstanbul'daki, gerekse deplasman maçlarında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden İncesu, “Taraftarlarımızı normal sezonda olduğu gibi, Play-Off serisinde de tribünde görmek ve şampiyonluk kupasını onlarla beraber kaldırmak istiyoruz” dedi.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

İSMAEL BOUZİD GALATASARAY'DA

Galatasaray Kulübü, Cezayirli futbolcu İsmael Bouzid ile anlaşma sağladığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, Cezayirli futbolcu ile kesin anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Ismael Boizid ile yapılacak resmi sözleşme ve transfere ilişkin detaylı bilgilerin ilerleyen süreçte resmi internet sitesi yoluyla verileceği kaydedildi.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

KALECİ ORKUN GALATASARAY'DA

Galatasaray, Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Orkun Uşak'ı renklerine kattı.

Galatasaray alt yapısında yetişen ve Kayseri Erciyesspor'daki performansıyla göz dolduran genç kaleci, sarı-kırmızılı kulüple 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Orkun Uşak, yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Bursaspor'un kendisiyle ilgilendiğini belirterek, “Dün akşam son olarak Galatasaray devreye girdi ve 3 yıllık anlaşmaya vardık” dedi.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

Ve Lincoln Galatasaray'da…

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Schalke 04'te forma giyen Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Futbolcumuz Lincoln'un Türkiye'ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar resmi sitemiz Galatasaray.org'da açıklanacaktır.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

[Volkan Yaman Galatasaray'da 

Geçtiğimiz yıl Antalyaspor'da başarılı performansıyla dikkat çeken ve Milli Takıma'da seçilen Volkan Yaman, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda yapılan imza töreniyle Galatasaray'a imza attı.

İmza törenine Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Takım Menejeri Mustafa Turgun da katıldı. Yeni sezonda 74 numaralı formayı giyecek olan Volkan Yaman, imza töreninde yaptığı konuşmada “küçüklüğünden bu yana hayali olan Galatasaray Ailesine katılmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduğunu” söyledi.

Yeni futbolcumuz Volkan Yaman'a Galatasaray'a hoşgeldin diyor, başarılı performansının artarak devamını diliyoruz. /b]

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

Fenerbahçemizin prensip anlaşmasını vardığı Ali Bilgin sağlık kontrolünden geçti. 2 Temmuz Pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atacak olan Ali Bilgin, Fenerbahçe'yle anlaştığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
      Almanya'da bulunan ailesinin yanından dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Ali Bilgin, bugün Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Ali Bilgin, “Fenerbahçe'yle anlaşmaya vardığım için çok mutluyum. Artık yeni takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Daha önce Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda maça çıkmıştım. Tek kelimeyle muhteşem bir stadyum. Fenerbahçe'nin kadrosu yıldızlarla dolu. Hepsi de bir birinden yetenekli oyuncular. Fenerbahçe taraftarının takıma verdiği destek de olağanüstü. Her futbolcu Fenerbahçe'de oynamak ister. Böyle bir takımla, böyle bir statta, böyle muhteşem bir seyirci karşısında oynamak, bana büyük mutluluk verecek. Artık her şey Fenerbahçe için. Yeni sezon başlayınca çok calışıp, formayı kapmak ve takımın değişmez oyuncularından olmak artık tek hedefim. Bu yıl Fenerbahçe'yle büyük hedeflere koşacağız ve başarılı olacağız ” diye konuştu.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

Yeni Formalar GS STORE Mağazalarında

Galatasaray Futbol Takımı’nın 2007-2008 sezonunda giyeceği siyah ve beyaz formalardan sonra, klasik parçalı formalar da GS Store mağazalarında.

İstanbul’daki GS Store mağazalarında bugün itibariyle yerini alan yeni Galatasaray formaları, yarından itibaren Anadolu’da bulunan GS Store mağazalarında olacak.

3 Temmuz Salı günü Kalamış Tesislerimiz'de futbolcularımız tarafından tanıtımı yapılan yeni sezon formalarına, taraftarlarımızın gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ederiz.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

http://www.tfutbol.com/avrupavedunya.html => bu adrestede avrupadaki bütün transfer haberlerini bulabilirsiniz…

lubimaya
      Anahtar yönetici

teşekkürler Eren transfer haberlerin için…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

önemli değil abi…

lubimaya
      Anahtar yönetici

tolga-idman250707_250.jpg

Sabah erken saatlerde Trabzon'a gelen ve ilk antrenmanına çıkan Tolga Seyhan, öğle saatlerinde de resmi mukavele imzalayıp 1 yıllığına kiralık olarak Bordo-Mavili renklere bağlandı.

lubimaya
      Anahtar yönetici

appiah__250.jpg

Avrupa kulüplerini peşinden koşturan Stephen Appiah, Alman ekibi Schalke 04 ile anlaştığını açıkladı.

lubimaya
      Anahtar yönetici

1) Fernando Torres (Atletico Madrid'den Liverpool'a) 27 milyon £
      “El Nino” lakaplı Torres bu yazki transfer sezonunun adeta yıldızı konumundaydı Avrupa'da. Mükemmel bitiriciliğinin yanında, dayanıklılık, yüksek pas yüzdesi gibi özellikleri O'nu gelecek vaadeden bir yıldız haline getiriyor çok kolaylıkla. 23 yaşında olmasına rağmen Madrid'de bir idol haline gelen Torres Henry'nin İngiltere'den ayrılmasından sonra Ada futbolunda çok konuşulacağa benzer.

2) Thierry Henry (Arsenal'den Barcelona'ya) 16.1 milyon £
      Ayrılma sebebini Arsenal yöneticisi David Dein'in ayrılması olarak gösteren Londra'nın kahramanı Henry'nin Barcelona'ya transferi en çok ses getiren transferler listesinde ikinci sırada yer aldı. Arsen Wenger her ne kadar Fransız yıldızın takımdan ayrılmasının bir şeyi değiştirmeyeceğini söylese de Arsenal taraftarı hiç de öyle düşünmüyor. Barcelona cephesi mi? Onlar da Ronaldinho, Eto'o ve Messi'nin yanına bir de Henry'yi ekleyerek dünyanın en ürkütücü forvet hattına sahip olmanın mululuğunu yaşıyor.

3) Franck Ribery (Marsilya'dan Bayern Münih'e) 17.5 milyon £
      Bu satırlara başladığımızda eminiz ki Galatasaray'lı taraftarların içi cız edecek ama elden bir şey gelmiyor tabiki! Fransa futbolunun parlayan yıldızı Ribery zaten 2006 Dünya Kupası'nda ne kadar gelişme kaydettiğini göstermiş ve dev kulüplerin transfer listesine girmişti. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı kendine hedef olarak seçen Franck'ın Bundesliga'ya muhteşem bir hareketlilik getireceği kesin.

4) Roberto Carlos (Real Madrid'den Fenerbahçe'ye)
      Defansta oynamasına rağmen bu kadar etkileyici performans sergilemiş ve akıllara yer etmiş şutlara, gol ortalarına imzasını atmış başka bir oyuncu var mı acaba Dünya'da. Eminiz ki sayıları çok azdır. İspanya'ya muhteşem bir şampiyonlukla veda eden, takım arkadaşları ve taraftarlar tarafından duygusal görüntülerle uğurlanan Carlos'un şimdiki hedefi kariyerindeki sayısız zaferlere yenilerini eklemek ve sol kanattaki rüzgarı Türkiye'de estirmek.

5) Anderson ve Nani (Porto ve Sporting Lizbon'dan Manchester United'a) 30 milyon £
      İki genç yıldızın Manchester United'a transferi futbol dünyasını epey şaşırttı. Anderson Barcelona tarafından gündeme uzun zaman önceden alınmışken, Nani için de Tottenham favori gösterilirken bir anda devreye United girdi ve iki yıldız oyuncuyu da Portekiz'den kadrosuna kattı. Geleceğin Ronaldinho'su olarak gösterilen Anderson ve Portekizli Nani United'a çok büyük katkı sağlayacak ve yaş ortalamasını oldukça da düşürecek.

6) Miroslav Klose (Werder Bremen'den Bayern Münih'e) 10 milyon £
      Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığıyla kapatan Bayern Münih gelecek sezon için düğmeye öyle bir bastı ki transferde en çok para harcayan kulüp oldu Avrupa'da. Bu transfer harekatının en önemli başrol oyuncularından biri de Alman futbolunun büyütk golcüsü Klose oldu. Makaay'ın gidişiyle birlikte çıktığı ilk maçta hemen klasını ve golcülüğünü gösteren Miroslav'ın Luca Toni'yle birlikte ileri uçta oynayacağı düşünülürse Bayern'in geri döneceğini tahmin etmek zor olmasa gerek.

7) Owen Hargreaves (Bayern Münih'ten Manchester United'a) 17 milyon £
      Belki de transfer sezonu başlamadan bile çoğu kişinin haberdar olduğu bir transfer oldu İngiliz oyuncunun Premier Lig'e adım atışı. Dedikodular ağızdan ağıza dolaştı ve transfer sonunda resmileşti. Mükemmel bir ön sezi ve top kapma becerisi Sir Alex Ferguson'u etkileyen en önemli özelliği. Roy Keane'in rolünü Hargreaves'a verecek olması United'ın orta sahasının uzun yıllar daha sağlamlığını koruyacağını gösteriyor.

8) Eric Abidal (Lyon'dan Barcelona'ya) 10 milyon £
      Transfer sezonun en meşgul takımlarından Barcelona'nın son transferi. Avrupa'nın en iyi bek oyuncularından bir olan Abidal'ın kadroya katılması kadro kalitesini bir derece daha yükseltti Katalan ekibinde. Van Bronkhorst'un takımdan ayrılmasının ardından bu mevki için arayışlara başlayan Barcelona için çok yararlı bir transfer oldu. Gio kadar hücumcu olmasa da defans katkısı O'nu mevkisinde bir numara yapabilir.

9) Yaya Toure (Monaco'dan Barcelona'ya) 6.7 milyon £
      O'na yeni Patrick Vieira diyebiliriz. Kardeşi de Arsenal'de oynayan Yaya Toure daha önce Arsenal'e kiralık geldiğinde performansı yeterli görülmemişti ancak Monaco'da çok ilerleme kaydetti. Arsene Wenger Toure'yi bu sezon Emirates'e getirmeyi planlıyordu ancak Barcelona Londra ekibinden hızlı davrandı. Defansif orta saha pozisyonunda oynayan Yaya Toure'nin hemen olmasa bile uzun vadede Nou Camp'ın vazgeçilmezlerinden biri olup Barca orta sahasında bir güç kaynağı olarak görev yapacağını görür gibiyiz.

10) Darren Bent (Charlton'dan Tottenham'a) 16.5 milyon £
      Bent'in transferi belki de uzun yıllar şöyle hatırlanacak: Henry'nin Barcelona'ya transferinden bile daha pahalı bir transfer. Tabi bu pahalı transferde Bent'in henüz 23 yaşında olmasının ve küme düşen Charlton'da 32 maçta 14 gol atmasının payı var. Tottenham'da Berbatov'la birlikte forvet oynayacak olan Bent'in Tottenham'ı Premier Lig'de bu sene daha iddialı bir konuma getireceğini kestirmek güç değil.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

Herkese Peşinde…

İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetesi Daily Mirror, Galatasaray’ın Roque Santa Cruz için iddiasının sürdüğünü yazdı. Haberde, Manchester City’nin Paraguaylı futbolcuyu çok istediği, fakat bu transferi gerçekleştirmelerinin zor olduğu; çünkü Porto, Blackburn ve Galatasaray’ın da devrede olduğu belirtildi. Bayern Münih, Luca Toni ve Miroslav Klose’yi aldıktan sonra 25 yaşındaki golcüyü gözden çıkarmış, fakat bonservis bedelini yüksek tutmuştu. İspanya basınına göre ise son olarak Sevilla, Cruz’u transfer listesine aldı. Latin yıldız, daha önce Bayern Münih’ten ayrılmayı kafasına koyduğunu ve hedefi olan başka bir takımda oynamayı düşündüğünü açıklamıştı.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

İPLE ÇEKİLİYOR…

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda pazar günü İstanbulspor’la oynanacak özel maçın biletleri dün satışa sunuldu. İsviçre ve Almanya kamplarında forma şansı tanınmayan yeni 10 numara Cassio Lincoln’ün bu karşılaşmada sahada olacağı, dün Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden duyurulunca, taraftar biletlere hücum etti. Tüm yeni transferlerin ilk onbirde başlaması beklenen mücadele öncesi, resmi sitede Lincoln’ün sözlerine de yer verildi.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

''TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVDİM…''

Aslan’a denenmek için getirilen ve PAF takımla antrenmanlara çıkan 17 yaşındaki Yunan kaleci Alex Paskalakis, Türkiye’yi çok sevdiğini ifade etti. İdmanlarda göz dolduran 1.94 boyundaki file bekçisi, “Galatasaray çok büyük bir kulüp. Böyle bir takımda forma giymek gurur verici olurdu. Denemeler sırasında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye görüş bildirdi

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

İLK KURBNA EDMAR

Yabancı oyuncu sınırlamasının kaldırılması konusunda Futbol Federasyonu’ndan beklediği kararın çıkmaması nedeniyle, kadrosunda 8 yabancı bulunduğu için sıkıntıya düşen ve yeni transfer yapamayan Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde yeni bir ismi taraftarlarına sunacak gibi. 6+1 kararı nedeniyle en azından bir yabancısını elden çıkarması gereken Sarı-Lacivertli ekipte, teknik direktör Zico’nun, “Ayrılmaya en yakın aday Edmar de Souza” sözüyle bu konu açıklığa kavuşmuştu.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

beşiktaşın genç hocası ertuğrul sağlam  prensipte anlaşılan İtalyan Legrottaglie'nin transferine karşı çıktı…

gerekçesi disiplinsizlik

Yabancı transferine son noktayı koyamayan Kartal’da birçok isim gibi bir yıldız daha Ertuğrul Sağlam engeline takıldı. Daha önce yönetimin el sıkıştığı Hollandalı golcü Jimmy Floyd Hasselbaink ile Brezilyalı savunmacı Anderson’un transferlerine karşı çıkan genç çalıştırıcının, Celal Kolot’un görüşüp anlaştığı Nicola Legrottaglie için de olumsuz görüş bildirdiği kaydedildi. Sağlam’ın Juventus’ta forma giyen 31 yaşındaki oyuncuyu ‘disiplinsiz’ olduğu için istemediği belirtildi

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

SAVİOLA REAL MADRİD'DE

Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Saviola, Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

RYAN BABEL LIVERPOOL'DA

Liverpool, daha önce anlaşmaya vardığı Ajax'ın golcüsü Ryan Babel ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Liverpool, bu transfer karşılığında Ajax'a 11.5 milyon paund ödeyecek.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

SERGEN YALÇIN ESKİŞEHİR SPOR'DA

Türk Telekom Lig (A) takımlarından Eskişehirspor, Sergen Yalçın ve Coşkun Birdal'a Atatürk Stadı'nda yaklaşık 5 bin taraftarı önünde imza attırdı.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

OLİVEİRA,ZARAGOZAYA KİRALANDI

İtalya Serie A takımlarından AC Milan, Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira'yı, İspanyol Real Zaragoza'ya kiraladı.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

UĞUR YILDIRIM ANTEP'DE

Gaziantepspor, Hollanda Birinci Ligi kulüplerinden SC Heerenveen takımından Türk forvet oyuncu Uğur Yıldırım ile anlaştı.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

TOLGA SEYHAN TRABZON'DA

Trabzonspor, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk Kulübü'nden eski oyuncusu Tolga Seyhan ile kiralık olarak sözleşme imzaladı.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

William Avery, Galatasaray Cafe Crown’da

Galatasaray Cafe Crown, yeni sezonun ilk yabancı oyuncu transferini yaptı ve ABD’li oyun kurucu William Avery’yi renklerine bağladı.

Şutör guard olarak da oynayabilen ABD’li William Avery, geçen sezon ALBA Berlin’de forma giyiyordu.

28 yaşındaki yeni transferimiz, ALBA Berlin formasıyla ULEB Cup’ta 15 sayı – 5 ribaund – 3.6 asist’lik ortalama yakalamıştı. Oyuncumuz, Alman Ligi’nde ise geçen sezon 32 maçta ortalama 26 dakika süre alırken 10.8 sayı – 3 ribaund – 3.7 asist’lik performans sergiledi.

Profesyonel basketbola NBA takımlarından Minnesota Timberwolves ile 1999’da başlayan William Avery, üç sezon kaldığı bu takımda fazla süre alamayınca Avrupa’ya açıldı. Avery, Yunanistan’ın Panionios, Ukrayna’nın Azovmash, İsrail’in Jerusalem ve Hap.T-A takımlarında da forma giydi.

William Avery
      Mevki: Oyun Kurucu Guard
      Doğum Tarihi: 8.8.1979
      Geldiği Takım: ALBA Berlin
      Kolej: Duke
      Boyu: 1.88 m
      Kilosu: 81 kg

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

Orduspordan patlama…

Orduspor Başkanı Şükrü Bodur “Çok iyi bir ekip kurmaktayız. Bizi seyretmeye devam edin” dedi. Öte yandan Orduspor, dış transferde üç futbolcuyla anlaştı. Trabzonspor´dan Cem Demir ve Emre Aygün ile Azerbaycan´ın Kervan takımından Ernani Pereira´yı bir yıllığına renklerine bağlayan mor-beyazlı kulüpteki imza törenine Cem Demir ve Ernani Pereira katılırken, Emre Aygün´ün özel işleri nedeniyle katılamadığı bildirildi…

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

Cafercan Aksu Orduspor´a Transfer Oldu

G.Saray´ın genç yıldızlarından Cafercan Aksu, Orduspor´a transfer oldu
      Galatasaray alt yapısından yetişen ve Rizespor´la, İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımlarında kiralık olarak oynayan Cafercan´ın yeni takımı Lig A takımlarından Orduspor oldu.

Orduspor ayrıca, Fenerbahçe´den geçen sezon Gaziantepspor´da kiralık olarak oynayan Mahmut Hanefi ile prensipte anlaşmaya vardı.

Orduspor, Karagümrük´ten Erol Yükseker (24), Sarıyer´den kaleci Ethem Bayburt (23) ile sözleşme imzalarken, Bucaspor´dan Aytaç Uçar´ın (26) ise düşünme süresi istediği öğrenildi.

45 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.