Mesudiye’yi Canlı İzle
19 Kasım 2010
Eski Köy Düğün Geleneklerimiz – Kadir AKSU
5 Temmuz 2020
Kuru Ekmek (Golit)
2 Ocak 2019
Öyle Bir Geçer Zaman ki…
3 Haziran 2020
Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği › Forumlar › Yeşilyurt › Soy Ağacımız Yapılıyor!
kısa zaman önce başlanan bu proje hala sürmekte.sanal ortamda da görülebilmesi için uğraş veriliyor. yakın zamanda zaten sitede flaş haber olarak duyurulur…
hıı gördüm ben bi ara erkanlarda ama en uzun AKSU'lar olacak
süper olcak süper..
artık bayanlarda aramızda olcak (hazırlayanları uğraştırsalarda)… :
eeee olalım tabi yaaa biz aileden değilmiyiz..
böylede çok dallanıp budaklanıyo…
: kızların gönlü olsun bırak yaaa…. :
??? aaaaaaaaaaaaa çok ayıp ne demek gönlü olsunn hem biz olmasak hiçsiniz hiççç
???öylemiyiz??? ??? : :
😮 :
:
Güzel kardeşlerim emekleriniz için teşekkür ederiz Allah razı olsun büyük hizmett… öpüyorum gözlerinizden hendek merkez kafasına göre herkessss hadii bakalııımmmm!!
kardeşim hoşgeldin aramıza.
sende sagolasın.
inşallah hep beraber daha iyi olacak…
saygılar kardeşim
😮 😮 😮 ooo görüyorumki çığ gibin büyüyoruz devam devam…
Herkese Selamlar!
Web sitemiz ve forumumuz hayırlı olsun…
Soyağacının yapımıyla ilgili bendeki sayfa yakında bitecek gibi. Yeni ağaç, kızları da içereceğinden epey büyük olacak.
Hoş Geldin Suat abi.
senide aramızda görmek çok güzel.
soy ağacı merakla bekleniyor.
senin gibi,bizde çalışıyoruz paylaşıma açmak için…
umarız güzel olur begenilir:)
Suat abi seni tanımıyorum ama adını sıkça duydum şimdiden ellerine sağlık ve emeği geçen herkese de tşk.ler…
(Bırak kardeşim sosyal mesaj vermeyiii)
Gökhan ve Pınar'a hoşgeldin için teşekkürler. Ben de bu arada Gökhan'a sitenin kurulmasındaki çalışmaları için ve diğer arkadaşlara katılımları için teşekkür ederim. Ben de az çok katılımcı olarak vb. sitenin geliştirilmesi için çalışmaya devam edeceğim.
Bu arada soyağacımız hakkında küçük bir ek bilgi verelim. Aslında bu soyağacı çalışması Dernek tarafından Nisan 1996'ta bitirilen, ancak sadece erkeklere yer veren soyağacının güncellenmesi ve geliştirilmesi olacak. Tabii artık bazı bilgileri internet aracılığıyla vermek mümkün olacak.
Bu konuda Erkan, Uğur abi ve ben aramızda bir paylaşım yaptık. Eski soyağacı kitabında 14 sayfa;belli kişiler belli sayfaları güncelleyip bilgisayara aktaracak ve eski kitapçık epeyce büyüyerek güncellenecek.
Şu anda Gökhan da aktif olarak soyağacı çalışmasında görev yapıyor; Gökhan'ın yanısıra, isimlerini bilmediğim bazı başka arkadaşlarda bu çalışmada görev yapıyor sanırım.
Herkese çalışmalarında kolaylıklar…
???öylemiyiz??? ??? :
:
😮 :
:
tabikide öylesiniz
Bu konuda bu yaz bir çalışma yapılsa iyi olur..
Suat abii soyağavı ne durumdaaaaa ??? ??? ??? ???
Pınar, 1 yıl önce neyse o durumda..
:'(
Hulusi Aksu'yu taniyan varmi aranizda? Almanyada yasiyor kendisi, onda baya genis bir soyagaci var
O yalnız resimli soyağacı yapıyor, biz resimsiz ama kızları da bulunduran bir çalışma yapmayı hedeflemiştik. 1996 yılında dernek tarafından hazırlanmış 14 sayfalık soyağacının güncellenmesi, büyümesi gibi bir hedef vardı 1 yıl önce. 14 sayfanın bazılarının güncel bilgileri toplandı, ama bilgisayara geçirince çok büyüyor, basılı bir kitap benzeri bir formatta olması mümkün olmuyor gibi. İşler bir şekilde kilitlenmiş durumda..
Hulusi Aksu'yu taniyan varmi aranizda? Almanyada yasiyor kendisi, onda baya genis bir soyagaci var
ewet ben tanıyorum… babamın dayısı…
ben ondaki soyağacını gördüm… suat abinin dediği gibi ondaki soyağacı resimli… ama kızlarıda almıştı galiba o ? ? ( tam hatırlamıyorum )