Selamlar cok degerli akrabalarim ve diger site üyesi güzel arkadaslar,
solcu sagci kavraminda genelleme bir aciklamada mutlakki bulunammam bence bu kavramlar eskidendi deniz gezmisden 80 li yillarin o karisik dönemlerine kadar su günümüzde sag ci solcu yok !! ( sahsi kanim ) bir dakkika bende sol görüslü bir insanim okadar sol görüslüyümki Karaoglan´nin ( Sy. Ecevit ) in ölümünden sonra muallakta kaldimki arik hangi partiye oy verecegimi bile sasirdim AKP sag görüslü bir parti gibi bastaki vatandasin dis olarak yaptiklari güzelgörünüyor ama bende bir presentasyon varki son 10 yilda medyaya yansimiz yazilar ve konusmalar korkunc her neyse.
gün sag sol günü degil artik bu kavramlar bitiyor veya bitti veya benim kusagimla birlikte sona erecektir artik memleketti nasil ileri götürebilirler veya nasil önünde köstek olurlar diye yeni kavramlar üremekte memleket vahim bir durumda bu durumuda kim hangi acidan bakarsa o güzellik veya o cirkinlikle görmekte
Tanercim bir insan sag ci veya sol cu dogmaz ailesinin ve cevresinin görüsleri hangi yöndeyse oda o olur Mesela
Cevat AKSU Rahmetli, Rahmetli Ecevitin Partisini Tutardi
Hulusi AKSU Ecevitin Partisini Tutuyordu
Hakan AKSU Ecevitin görüslerini savunup partisni tutuyordu bu üc kusak
demek istedigimi anlamissinizdir muhakkak sag sol bitti be artik keske bitmeseydi ama bizim miletimiz
demokratik bir sekilde görüslerini bile savunmasini bilmiyor yani bitsinki daha iyi
Okudugunuz icin tesekür ederim sorulara ve elestirilere acigim cevap hakkimida kulanmak isterim gerekirse
hepinize selamlar kendinize iyi bakin
Hakan AKSU ( Internet sitemi hazirliyorum yakinda sizleride beklerim siteme http://www.aksuonline.de )