S A A T

• Bu konu 25 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 17 yıl 9 ay önce Eren Kıyan tarafından güncellenmiştir.
25 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Levent KIYAN
      Katılımcı

Umuma acik yerlerde, ana Arterlerde, Kavsaklarda, Insanlarin yogun oldugu kapali ve acik alanlarda, Otellerin Yüzme Havuzlarinin Baslarinda niye KOCAMAN bir SAAT koymazlar ?  ::)

Eren
      Ziyaretçi

abi o kocaman saatlerin bulunduğu mekanlarda  war  ama… ne bilim bence fazla gerek yok yani eğer kolunda bir saat warsa hatta bence bu konu çok gazla tartışılcak bir konu değil ( ya abi bu arada ikimiz akrabayız haaa , yani benimde soyadım  KIYAN )  ;)

Levent KIYAN
      Katılımcı

Size lazim olmiyabilir, bana lazim, evimde WC de bile duvar saatim vardir ! :'(

Her yerde karsimda saat olsun isterim, sonsuza yolculuga cikmis ruh halinde olamam ! ::)

Levent KIYAN
      Katılımcı

Saatla arasi iyi olmayan canlilariz !

bazilarin evinde 1 tane dahi Duvar saat olmiyabiliyor, anliyacaginiz hayat ROLANTIDE, zamanin önemi yok, nasilolsa BOL !

saksu
      Ziyaretçi

Evlerinde duvar saati olmayanlar olabilir ama artık çoğumuzun cebinde var. Artık tüm cep tellerin saat özelliği var (pil daha uzun gitsin derseniz saatini durdurun). Dolayısıyla, artık her iki kişiden birinin cebinde saat var eğer ihtiyaç duyarsa. Bir de telefon taşımayan ama cep ve kol saati taşıyanlar olabileciğini de düşünürsek 40 milyondan fazla kişide var saat… :)

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

zaten eğer zaman onun için önemliyse herhangi bir saat bulundurur yanında ( gerek cep telefonu , gerekse kol saati ) ama aksi durumunu bilemem !!!

Levent KIYAN
      Katılımcı

Gece uyuyorsunuz, uyandiniz saat kac ? nerden bileceksiniz ? Cep telefonu mu arayacaksiniz yada kol saati ?  :D :D :D

saksu
      Ziyaretçi

Gece uyuyorsunuz, uyandiniz saat kac ? nerden bileceksiniz ? Cep telefonu mu arayacaksiniz yada kol saati ?   :D :D :D

Orası doğru ama, bende 24 saat kol saati taşırım, odada da duvar saati var, gece uyanınca ikisinden biri saati söyler bana. Cep telefonu alarmı da sabah erken saatte başlar yarım saat çalar, o da bakmya gerek olmaya ihtiyaç duyulmayacak şekilde saati söyler sesle… :D

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

Gece uyuyorsunuz, uyandiniz saat kac ? nerden bileceksiniz ? Cep telefonu mu arayacaksiniz yada kol saati ?  

ya levent abi bunu sen mi yazıyorsun ??  senin evinin her yerinede saat yokmuydu ?? hatta WC'de bile , heralde yatak odanda bi duvar saatin wardır …  hem zaten kol saatini aramaya gerek yok , ilk bakıcağın yer heralde kolundur ( kol saatiya o yüzden )

Levent KIYAN
      Katılımcı

Gece koluna bakarsin (kol saatiyle yatiyorsun galiba), saatin lambasi mi var ? iyi yani kolunda saatle yat, corabini cikarma, baska ?

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

kol saatiyle yatmanın bi sakıncası yok heralde ?? war mı ???
      çorabımıda çıkartıyorum yani yatarken o kadar da değil !!! ama kol saatimi çıkarmıyorum !!!

serkan_aydoğan
      Katılımcı

ben her 2 sinide çıkarmıyorum bi sakıncasımı var  :D :D :D :D

Özge Kıyan
      Katılımcı

vay be tartısılan konu pek güsel eevt her tarafa saat koysunlarr  :'( 😮 cok güsel bişey olur  ::) :D          yaw böle bişey bu ülkede olmıycagı için sorun yok üzmeyın kendınızı

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

niye olmasın kii  !!
      ben bazı yerlerde , büyük mekanlarda görüyorum…
      sadece bu olayı biraz daha büyütmek gerekiyoo !!!

Özge Kıyan
      Katılımcı

:'( :Dcok haklısın  :D :D :-X

serkan_aydoğan
      Katılımcı

ben çorap tan bahsettim ama espiriyi anlayan olmadı her neysee   :- :- :-

Özge Kıyan
      Katılımcı

demekkı kımse senın coraplarnla ilgilenmek istememiş cok berbat bi durum zaten :'( :-X :-*

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

oooooooooo

serkan senin yerinde olsam bu lafın üstüne bi daha siteye girmezdim…!!    :D :D

esra
      Katılımcı

süpersin eren yaa  :D :D :D :D :D :D

Özge Kıyan
      Katılımcı

:D :Dkötü bişey sölemedimki gayet dogal ;D 😮 :-X :-*

gurkansinel
      Katılımcı

bendende birkaç öneri: sigaramı yakamıyorum umumi yerlere çakmak koysunlar,
                                    burnum akıyo ara sıra umumi yerlere kağıt mendil otomatları yerleştirsinler
                                    işten dönerken en sevdiğim diziyi kaçırıyorum , umuma açık yerlere tv yerleştirsinler
                                    bazen yanlız kalmak istiyorum , umuma açık yerleri umuma kapatsınlarki yanlız kalayım

lubimaya
      Anahtar yönetici

yok daha neler 😮

serkan_aydoğan
      Katılımcı

gürkan abi sende çok şey istiyosunn  ;D ;D

gurkansinel
      Katılımcı

devlet biza bakmıyır  :(

serkan_aydoğan
      Katılımcı

abi çok doğru sölediklerin ah keşke olsada rahat etsek ama dediğin gibi devlet bize bakmıyır ama onlara hak vermek lazımm adamların başka işi kalmadı bide bizlemi uğraşcaklar allahasenn  ::) ::)

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

gürkan abi gerçekten bayağı abartmışsın !!!    yani bi saat koymuyorlar diye işler trajedik hale geldi …  ( inşallah isyan çıkmaz  :D :D )

25 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.