Rapidden sınırsız download (beklemeye son)

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar Yeşilyurt Serbest Kürsü Rapidden sınırsız download (beklemeye son)

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      gurkansinel
      Katılımcı

Arkadaşlar önce denetim masası>klasör seçenekleri>görünüm'e gelip gizli dosyaları göster diyoruz.

Ardından  Bilgisayarım>c:>document and settings>user(ya da kullanıcı adınız)>local settings(hafif flu görünümlü bi dosya)>Temporary Internet Files 'e girip Temporary Internet Files içindeki herşeyi siliyoruz. Ve bişey yapmadan modemin fişiniz çekiyoruz ya da açıp kapıyoruz. Artık rapidden downloada dewam. biraz uğraştırıo ama çogu zaman  uğraştığımıza değiyo. ::)

lubimaya
      Anahtar yönetici

evet güzel anlatım resimli olsaydı daha da güzel olurdu.
      şimdilik benden 1 rep.resimli olursa 5 tane daha
      :D

gurkansinel
      Katılımcı

onuda yapamayan olursa gösteririz  :)

soner
      Katılımcı

yalan kardess.. ugrasma..

asagıdaki programı indir . kur.. ugrasmayın bukadar.. aylardır ben böyle yapıorum… key ini vermiorum su an.. ama nasılsa memnun kalıcak isticeksiniz.. önce rap sonra key:)

indir.gif

lubimaya
      Anahtar yönetici

Soner bu program nasıl kullanılır bilgi versen kardeş ??? ne işe yarar  ???

soner
      Katılımcı

Soner bu program nasıl kullanılır bilgi versen kardeş ??? ne işe yarar  ???

Üreticinin Açıklaması :
      WinTools.net Professional, sitemizde de bulunan WinTools.net programının daha gelişmiş bir versiyonudur. WinTools.net Professional, işletim sisteminizin performansını arttırmak için içerisinde yardımcı aletler bulunduran bir programdır. İçerisinde gereksiz dosya ve programları kaldıran bir temizleyici, kayıt dosyaları düzenleyicisi, internet bağlantı hızlandırıcı gibi çeşitli özellikler bulunuyor.
      kullanıcı olarak benim acıklamam:  :D
      kısacası olmazsa olmaz bir program üstelik türkce dil destegi de var. Bilgisayarınızda nekadar alkasız dosya varsa silior.. mesela istediginiz kadar siz cookies lerinizi yada temp dosyalarınızı silin.. bu progragramı yükleyip birdaha tarama yapın.. bilgisayarınızda yüzlerce nekadar gereksiz dosya var görün.. sonra da laa bos yere kasmısız canım makinayı deyip derdinize yanın…

özümüze dönersek… modemi resetledikten sonra wintoolsu calıstırın.. işlemini bitirsin.. sonra baglanın nete.. vee rapidiniz tekrar saymaya baslasınn:):)

hade kolay geleee

lubimaya
      Anahtar yönetici

evet indirdim kurdum hatta lisansta aldim.
      türkçe dil tercihide var harika bi program rep to rep ::)

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.