ORDU SPOR

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      inanç şinel
      Katılımcı

“180 dakika sonra Süper Lig'deyiz” 

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen İldiz, sezona çok zor şartlarda başladıklarını ancak yüzlerinin akıyla hedefe ulaştıklarını söyledi.

6 maç seyircisiz oynama cezası almalarına ve devre arasında hiç transfer yapmamalarına rağmen Orduspor taraftarını mahcup etmediklerini ifade eden İldiz, “Bu camiada kimse tek başına bir şey yapmadı. Hepimiz yaptık. En zor şartlarda kamuoyunu yanımızda bulduk. Bu bize güç verdi ve Play-Off'a kaldık. Sadece iki maçımız kaldı. İnşallah 180 dakika sonra Süper Lig'deyiz” diye konuştu.

Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığını ve Play-Off'ta rakipleri olan Altay'dan çekinmediklerini belirten İldiz, “Allah mahcup etmezse, bir sonraki toplantımızı Süper Lig Takımı olarak yaparız” dileğinde bulundu.

Eren
      Ziyaretçi

tek temennimiz o inşallah çıkarız…

anılaksu
      Ziyaretçi

sıra geldi play off maçlarına altay maçı var 20 mayıs 2006 saat 20:00 de inşallah yenecez ve sonraki maça bakacaz.en büyük orduspor.mor beyaz şampiyon ordu

lubimaya
      Anahtar yönetici

Orduspor'un süper lige çıkamaması beni üzdü. :(
      Başka bi bahara kaldı umutlar…
      Ama bu imkanlarla iyi mücadele ettiler.
      Herbirini yürekten kutluyorum.Başkan,Yönetim,Teknik Heyet ve Futbolculara alkışlarımızı eksik etmeyelim.
      Gelecek yıllar inanıyoruz Orduspor Süper lige adını yazdıracak!

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.