17 mayıs 2006 tarihinde hepimizin gözlerinin önünde, laik TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE bir saldırı olmustur.peki biz bu konu hakkında ne düşünüyoruz,ne söyleyeceğiz…bu konu hakkında hepinizin yorumları bekliyorum derken kendi düşüncelerimi biraz uzunda olsa sizlerle paylaşmak istiyorum….
ilk bakışta kişisel bir saldırı gibi duran bu olay,aynı 1 hafta içindeki cumhuriyet gaztesine yapılan saldırı gibidir.. yine kişisel saldırı diyecekler,arkasında bir örgüt bulamayacaklar bize yutturacaklar peki ya biz buna yine inanacakmıyız??
olayı en başından irdeleyelim,danıstay Aytaç Kılınç adlı anaokul öğretmeni hakkında verilen kararı durdurmustur..bu kararın ardından TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI bu kararı kınadıgını dile getirmiştir..
başbakanın bunu yapması(ertekin abi'nin de sözü beni affetsin burda kullanacagım) imam cemaat ilişkisini gündeme getirmezmi?? başbakan bu açıklamayla açık hedef göstermiştir,aynı hedefler vakit denilen gazetenin İŞTE O ÜYELER denilerek manşetten resimlerini vererek dahada ileri düzeye gidilerek verilmiştir..
peki neden 4 senedir iktidar olan akp hükümetinin son dönemlerinde bu olaylar artmıstır??neden artık her hafta bir kötü olay yaşamaktayız? akp hükümeti artık yıpranmıstır,doğru karar verememektedir(önceden verdiğinide iddaa etmiyorum kesinlikle)..dikkat edelim son dönemlerde akp hükümeti devamlı tartısma yaratan açıklamalar yapmaktadır,peki bunun amacı nedir…
son dönemlerde akp li belediyelerin yolsuzlukları tek tek ortaya çıkmaya başlamıstır ve bu partinin yıpranmasına halkın gözündeki güvenini kaybetmesine neden olmustur..peki bu gündemden nasıl kurtulunabilir,tabiki profosyenel şekilde gümdemi farklı yöne taşıyarak…
ne zaman bir yolsuzluk haberi gelse akp hükümeti açıklama yapar, türbanla ilgili..artık kutuplasmalar baslamıstır,hükümette zaten bir tarafın gerçekleri gördüğünden diğer tarafa yönelmiştir ve onların düşüncelerini din üzerinden etkileme yoluna gitmiştir..
açık hedef gösteren vakit gazetesi bunu ilk kez yapmıyor, türbanlı avukatları durusmalara sokmayan Gümüşhane Baro Başkanı Ali Günday, o dönem adı 'Akit' olan gazete tarafından boy hedefi haline getirilmiş, 25 Temmuz 1995'te öldürülmüştü. sonradan kapatılan akit gazetesi ismini vakit olarak değiştirip provoke yayınlarına devam etmiştir..
peki bugun ne oldu…yargının en önemli öğelerinden DANISTAY'a yapılan saldırının ardından bütün parti liderleri,askerler,cumhurbaskanı görev başında şehit edilen Mustafa Yücel Özbilgin'in cenaze törenine katılmıstır peki başbakan nerdedir,merak etmeyin söyleyeyim ANTALYADA KAVŞAK AÇILISINDA!!!!!!
bu haince saldırıyı gerçekleştiren şahıs 1 yıl boyunca emniyet tarafından takip edilmiş bir insan!!! hizbullah ve ibda-c örgütleriyle bağlantısı oldugu düşünülen bir insan!!! hatta irana gidip özel eğitim aldıgı bingöl emineyitinin kayıtlarında var(kaynak:milliyet gazetesi)
ama ben artık şunu biliyorum bu kişisel bir eylemdir,arkasında örgüt yoktur, zaten cebinden 15 Şubat 2006 tarihli vakit gazetesinin çıkmasıda tesadüf!!!
nereye gidiyoruz arkadaslar,ATATÜRK' ün bıraktıgı gençlik susup bütün yapılanlara sen çıkarmadan kuzu kuzu oturan gençlikmidir,yoksa onun bıraktıgı LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE sahip çıkan gençlik mi??
ne güzel söyledin ertekin abi, imam yaparsa cemaat neler yapar???