Msn de 24 saat online gözükmek isteyenler buraya!

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar MSN Messenger Msn de 24 saat online gözükmek isteyenler buraya!

9 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      lubimaya
      Anahtar yönetici
      önce http://www.mobile.msn.com adresine girdim oturum açtım
      msn10fw.jpg

daha sonra otheri seçtim
      msn23dw.jpg

Tybe your mobile adress kısmına e-mail adresimi yazdım!! şuanda bekliyorum,,
      msn32wi.jpg

msn45fm.jpg

I have read… dedim..

msn54ve.jpg

Code ye email adresime gelen 4 haneli şifreyi yazdım

msn67kf.png

bu bölümde bağlantınız yapılıyor diyor elle yapmak istiyorsanız yandaki yazıya tıklayın diyor continue manually

msn75uu.jpg

Kayıt olduğunuz için size teşekkür ediyor!

msn87nv.jpg

Hoşgeldiniz diyor Hayırlı olsun!! güle güle kullanın

gurkansinel
      Katılımcı

saolasın admin bey alkışlar sana

saksu
      Ziyaretçi

Gökhan sen bu özelliği kullanalı beri, online offline oluşunu pek farkedemiyorum…

yasemin
      Katılımcı

24 saat online gözüküyorsun ama mobile oldugun zaman kimse sana bisey yazamiyor kine!!!!

gurkansinel
      Katılımcı

saolsın admin tamamda bıktım yaf arkadaşlar bunun bi dezavantajı var mail kutunuz manyak şişiyo sölemesi benden

demmet
      Katılımcı

abi sen 24 saat onlıne sın zaten ek bişeye gerek yokki

lubimaya
      Anahtar yönetici

Arkadaşlar bu şekilde yaparsanız siz ofline olduğunuz anda hareketli gözükürsünüz.
      size atılan iletiler ise direk e-posta olarak gider.siz anında cevap veremesenizdeonları maillerinizin içinde görebilirsiniz.
      yalnız gerçekten 24 saat online olmak için turkcell hattına sahip olmanız gerekiyor.bu servisi şuan sadece turkcell veriyor…
      benim yukarıda anlattıgım ücret istemiyor.sadece hareketli gözükürsünüz.hareketli olmassınız yani gerçek anlamada.mail kutunuza gelir iletiler…
      hadi kolay gelsin.

Suat abi sarı ikon olunca biliyosun hareketli.
      Yeşil oluncada online…

Eren
      Ziyaretçi

oley yaptım bee… :D

Hakan
      Katılımcı

selam benim böyle bir ihtiyacim yok ama
      türkiyedeki ayrimciliga bakin türkcel hatti olanlar bazi seylerden faydalanabiliyor olmayanlara yok ne kadar carpik bir düzendir bu yaa benim yasadigim bu yavan memlekkette bir sey ya olur ya olmaz olursa herkimseye olur olmassa hickimseye olmaz yazik benim vatanima yazik ama gkhancim sana böyle bir aciklama yaptigin icin bende tesekür ederim eminim faydalananlar olacaktir

selamlar hakan aksu

lubimaya
      Anahtar yönetici

bu durumdan ötürü turkcell in suçlu olduğunu düşünmüyorum.
      diğer türk iletişim şirketlerinin bazı gelişmelere turkcell den sonra ulaşmasına bağlıyorum.
      şuan da bu hizmeti sadece onların vermesi diğer şirketlerin vermesine engel değil.
      talep olmadığından dolayı kaynaklanıyo sanırım.

9 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.