mevsimler

• Bu konu 10 yanıt içerir, 10 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce yasin tarafından güncellenmiştir.
10 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Eren
      Ziyaretçi

ben yazı çok severim bi kere onu baştan söylim ( çünkü : deniz – kum – güneş…) sonra kışı severim onunda sebebi dışarı çıkarsın iliklerin donana kadar oyun oynarsın sonuçta üşürsün hatta hasta olursun belki ama işin eğlencesi  war. sonra da ilkbahar yani ağaçlar tekrar yeşillenir yani etraf güllük gülistanlık olur. ııı  başka ne kaldı sonbahar …  sonbaharı sevmem… ;D 

berilikız_gizem
      Katılımcı

ya bende yazı çok seviyorum

taner_karakaya
      Katılımcı

bende yazı severim  yazları da çok yaşasak keşke :D

esra
      Katılımcı

bende yazi cok seviyorum cünkü ozaman tr´yeeee ucuyoooooozzzzzzzz  (7.aydan-9.aya kadar) ;D ;D

yasemin
      Katılımcı

ben yazi severim
      kisi da severim
      ama en cok bahar mevsimlerini severim cünkü
      disarda dolasirken ne üsüyorsun ne terliyorsun
      hava tam süper..
      agaclardan yavas yavas yapraklar dökülüyor veya ilk baharda yesilleniyor
      ne hastalik var kisdaki gibi ne ölüm var sicakliktan
      aslinda insanin ölücegini tek allah bilir ama cogu hep sicakliktan oluyor galiba
      yani sonuc: baharlar cok güzel benim icin :)

sirius
      Katılımcı

aslında tüm mevsimler birbirine muhtaç; sonbahar olmasaydı yağmurlar yağmasaydı, karlar yağmayıp kar suları eriyip akmasaydı, baharın olma sebebi olmazdı heralde, ağaçlar yeşermezdi çiçekler açmazdı nihayetinde bahar olmazdı oyüzden seviyorum baharı kıştan ötürü, yine seviyorum kışı bahardan ötürü….  keza yaz mevsimi baharın sıcak kanlı arkdaşı, arkadaş hatırına seviyorum yazı, bahardan ötürü :) 

yani seviyom ya mevsimleri ayıramıcam hepsi güzel , tüm mevsimler çok başarılı    :P :P :D

lubimaya
      Anahtar yönetici

ben Sonbaharı severim. :)
      Neden ayırdın bizi Sonbahar :(

serkan_aydoğan
      Katılımcı

ben yazı severim çünkü okullar tatil olur :D sonra yazın köyde şenlikler olur onlara gideriz ah ahhhhhhh  :( :(

Özge Kıyan
      Katılımcı

bende KIŞı cok sevıyorum(kar yagmur … ohh ne güsel) :-X

serkan_aydoğan
      Katılımcı

bana kış DEMEYİN  nezle oldum zaten  :-[ :-[ :-[ 

yasin
      Katılımcı

ben en çok yazı seviyorum.Tabi öbür mevsimleride sevmiyorum diye bişey yok.NEYSE ben şöyle söylim bütün mevsimler birbirinden güzel :D :D :D ;D

10 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.