Köye gider misiniz?

18 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      saksu
      Ziyaretçi

Köye sık gidebilen biri olmamakla beraber yesilyurt forum üyeleri köylülerimizin de gidiş sıklığına dair bir anket düzenlemek istedim.
      Ben 5 numaraya oy verdim…

taner_karakaya
      Katılımcı

Genelde her sene 1 kez giderim 10-15 gün kalırım….

lubimaya
      Anahtar yönetici

Yılda bir veya daha çok kez toplam 7-15 gün için i işaretledim ama her yıl gidemiyoz tabikide 3-5 yılda bir gitmiyorum. :)

inanç şinel
      Katılımcı

İşe başlayana kadar ;  her yıl yaz aylarında 1 ay kadar kalırdım köyde, çocukluğumun tüm yaz ayları köyde yaylada geçti , açıkcası o zamanlar köy çok güzeldi doğa harika zaten ,insanlarda daha duruydu.

İş hayatına adım attıktan sonra ise köye gitmiyorum artık , sitemizin aracılıgıyla o güzellikleri tekrar tekrar yaşıyorum.

İyi ki Varsın Yesilyurt.org

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

ben her sene gider 1,5 – 2 ay kalırım , keyfine varırım…
      dağa çıkarız ( dağa çıkarız dedim çünkü 5-6 arkadaş falan köyde oluyoruz , her sene köydeyiz yani belli başlı arkadaşlar olarak ) haftada bi kerede yeşilceye gider , zafer abi ' nin ( bakkal ) tostu meşurdur , tost yeriz… 

erhanonal
      Katılımcı

Anket çok güzel olmuş…

Ben 2007 yılında 3 kez gittim ve 23 Nisan tatilinde 4. kez gideceğim. Yani 4 ayda 4 kez gitmiş olup kendi rekorumu kırmış olacağım :)

yasemin
      Katılımcı

2 seneden beri köye gidemedim malesef
      ama allah kismet ederse yazin giticem
      coook özledim ya

eren belki hatirlar futbol oynuyorduk sabahdan aksama kadar  :D

ugur
      Katılımcı

Bende genelde yılda bir defa yaz ayında köye giderim.Ancak birkaç senedir köye kış ayında gitmek nasip oldu kışında köyümüz doga bir başka güzel özellikle kar yagınca taysiye ederim.

serkan_aydoğan
      Katılımcı

ewet bende eren kardeşimin sayılı ark ları içindeyim her sene gidip 2.5 ay felan kalırız gezeriz akşamlara kadar maç yaprarız akşam olunca da gider köy odasında okey oynarız ;D ;D her ğüümüz ğüzel ve hepberaber geçer

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

serkan bu sene de gelde hee zaman aynı şeyi yapalım yaa … ama bu sefer yeni bi meşgale daha bulduk…
      dağa çıkmak ! ! !

2 seneden beri köye gidemedim malesef
      ama allah kismet ederse yazin giticem
      coook özledim ya

eren belki hatirlar futbol oynuyorduk sabahdan aksama kadar  :D

yasemin, güneş cildine dokunuyo diye sen dışarı mı çıkıyodun allah aşkına yaa… ama yine de top oynuyoduk…

FeaRoftheDarK
      Katılımcı

eren beni nasıl unutursun yaws :)
      hergün batak , hergün futbol , hergün okey gırgır şamata  ;D
      az kaldı kardeşlerim sabredin 2 ay daha  ;)

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

gelin haaa
      hepiniz gelin köye… yani hepimiz gidelim köye…   :)
      ben bu senede gitcem…  ;)
      dedim ya bi kere her sene gidiyoruz diye…

anilaksu
      Katılımcı

Bende genellikle her yazın 15-20 günlüğüne köye giderim.Bu yazın görüşmek üzere arkadaşlar. ;)

yasoş…
      Katılımcı

bn her sene 1 yada  2 aylıgına  gidiyorum tabi bizimkine köy denirse :D

gisemm
      Katılımcı

ya bnde hersene köye giderimm bnde 1 aya yakın kalıyorum oranın havası ortamı çok güzel erenin espirileri bile bi başka güzel oluyo  ;D köy odası vazgeçilmezimizdi bu sene serkanıla karşılaşmadık çok üzüldüm ;)

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

erenin espirileri ''bile'' güzel oluyo derken ne demeye çalıştın anlamadım yeani…kötü manada söylediysen hemen cvp verim… espirileri yapınca kıkır kıkır gülmeyi biliyodunuz ama güldüğünüzde bademciklerinizi görüyodum bee  ;D  ;D

gisemm
      Katılımcı

ya eren espirilerin güsel ama bnm demek istediğim orda daha bi başka oluyodu anlamında yoksa süpersinn gerçkten

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

hıııııı  onu bilelim de  ;D ;D  :D

gisemm
      Katılımcı

;D ;D  ;)

18 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.