KİM 500 BİN İSTER ?

33 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      inanç şinel
      Katılımcı

Saka Yaparken Dikkat!!!!                                                 

Avustralya’da devlete ait bir sirketin umum mudurlugunu yapan bir         
      adama                                                                     
      yaninda calisanlarin kucuk bir sakasi cok pahaliya mal olmus.Yilbasi     
      dolayisi ile sirket calisanlari ve aileleri icin  tertip edilen bir       
      eglencede mudur masa uzerinde cuzdanini birakip tuvalete gitmis.Adamin   
      cuzdanini karistirip loto biletini bulan yardimcisi biletteki             
      numaralari bir                                                           
      yere kayit etmit ve gidip garson kiz ile  bir seyler konusmus. Adam       
      tuvaletten döndukten biraz sonra garson kiz salonun ortasina gelip       
      “Yilbasi                                                                 
      lotosu biraz önce cekildi, bir kisi alti bildi, tam 15 milyon dolar       
      kazandi,                                                                 
      size kazanan numaralari  okuyorum..” deyip adamin numaralarini           
      okumus.Mudur                                                             
      cuzdanindan biletini  cikartmis, numaralari kontrol etmis bir sararmis,   
      bir                                                                       
      kizarmis Garson kizi  cagirip numaralari bir daha ögrenmis, biletini     
      bir                                                                       
      daha kontrol etmis. Bir kadeh viskiyi dibine kadar ictikten sonra ayaga   
      kalkmis ve söyle demis: “Sizlere kisa bir aciklamam var, senelerden       
      beri                                                                     
      calistigim bu sirketten ve sizlerden nefret ediyorum. Karimi ve           
      cocuklarimi                                                               
      da hic sevmiyorum, alti aydan beri sekreterim ile sevismekteyim. Artik   
      hepinizin cani cehenneme, ben sekreterimi alıp Amerika’ya gidiyorum,     
      cunku                                                                     
      lotodan tam 15 milyon dolar kazandim!” Hakiki bir hikayenin, bir         
      meslek                                                                   
      hayatinin ve bir evliligin sonu…   

lubimaya
      Anahtar yönetici

Çok süper bi paylaşım kutlarım…
      Okuyun Gülün ben öyle yaptım! :D

inanç şinel
      Katılımcı

Elinizde 5lt ve 3lt hacimli iki adet bidon mevcut. Sadece bu iki bidonu kullanarak 4 lt suyu nasıl elde edersiniz?

DOĞRU CEVABI BAKALIM BULABİLECEK MİSİNİZ  ?

erkan şinel
      Katılımcı

Önce küçük bidondan 3 lt suyu büyük bidona dökerim.
      Sonra küçük bidonu tekrar doldurur, büyük bidon dolana kadar 2 lt daha ilave ederim.
      Küçük bidonda 1 lt kalir. Akabinde büyük bidonu bosaltir,
      küçük bidondaki bir lt suyu tekrar büyük bidona dökerim.
      Son olarak küçük bidondan 3 lt suyu büyük bidona ilave eder, 4 lt'yi tamamlarim…

lubimaya
      Anahtar yönetici

eee ne kazandık? ;D

gurkansinel
      Katılımcı

Kardeşim böyle kolay sorularla gelmeyin bana….
      bana öyle sorular sorunki (mantık soruları) saçımı başımı yolayım alın size bi soru: Uzaya ilk Müslüman astronotu göndermeye hazırlanan Malezya, uzayda abdest, namaz ve kıble gibi sorunları çözmek için konferans düzenliyor. Uzayda kıble neresidir?

lubimaya
      Anahtar yönetici

bence asıl sorun kıblenin ne tarafta oldugu deilde
      adamın nası namaz kılacağı?

demmet
      Katılımcı

valla adamın hayatı kaymıştır heralde özellikle sekreter diyince karısını ve çocuklarını kaybetmiştir zaten

inanç şinel
      Katılımcı

Uzayda hayat olmadığını, ibadetin de bu dünyada emredildiğini belirten Türk Diyanet İşleri Başkanlığı yetkililerine göre ortada sorun yok. Yetkililer, “Kıble önemli değil ki. Kuran'da 'Ne tarafa yönelirseniz Allah oradadır' denir. Namaz kılarken rüku ve secde nasıl yapılır o kıyafetle bilmiyorum. Gerçekleştirilebiliyorsa yapılır” diye konuştu.

PINAR AKSU
      Katılımcı

eyvahlar olsunnnnnnn…

İşte burdan ne anlıyoruz erkeklere güven olmaz :D helede sekreteri olan erkeklere….

inanç şinel
      Katılımcı

bilene süpriz hediye
      Bara gelen adam barmenin ikisi ikiz üç çocuğu olduğunu öğrenir.Yaşlarını sorar. Barmen çocukların yaşlarının çarpımının 72 olduğunu söyler.
      Adam bu yetersiz der.
      O zaman barın kapı numarasına bak çocukların yaşlarının  toplamını göreceksin der barmen.
      Bakar gelir adam. Adam “Bu da yetersiz der” ve biraz daha ipucu vermesini ister barmenden .
      “En küçük çocuğum dondurmaya bayılır” der barmen.
      Adam çocukların yaşlarını anlamıştır bu sefer.
      Siz de anladınız mı çocukların kaç yaşında olduklarını…

levent sinel
      Katılımcı

Erkan And Mutlu

Abi kardeş soru sorup cevap mı yazıyorsunuz?

lubimaya
      Anahtar yönetici

Erkan And Mutlu

Abi kardeş soru sorup cevap mı yazıyorsunuz?

Levent abi harbi çok güldüm bu lafa ;D

levent sinel
      Katılımcı

erkan sen budurumda abinden hediyeyi kaptın

lubimaya
      Anahtar yönetici

abi ben burda bi üç kağıt görüyorum.
      abisi soruyo kardeşi cevaplıyo.
      500 bin cepte kalıyo tabii ;D

PINAR AKSU
      Katılımcı

vayyyyyyy ailecek çalışıyolarrr heee

lubimaya
      Anahtar yönetici

ikizler 6 yaşında ufaklıkta 2 yaşında ???
      6*6*2=72
      6+6+2=14

PINAR AKSU
      Katılımcı

ikizler 6 yaşında ufaklıkta 2 yaşında ???
      6*6*2=72
      6+6+2=14

Kapı numarasının 14 olduğu ne malum + 6 yaşında olanlar dondurma sevmez mi  ???

İtiraz ediyorummmmmm

inanç şinel
      Katılımcı

VAYYYYY  LEVENT ABİ SENİ ARAMIZDA GÖRMEK GÜZEL  ;D

AİLE ŞİRKETİNİ KURDUK ŞİMDİDEN  :D

GÖKHAN KARDEŞİM CEVABI DOĞRU BİLDİN SANA DA Bİ SÜPRİZ HEDİYE VERCEMM…

PINAR TABIKI  6 YASINDAKI COCUK DA DONDURMA SEVEBILIR AMA SORUDA ADAMIN EN KÜÇÜK ÇOCUGU SEVIYOR DONDURMAYI.İTİRAZINI RED EDİYORUM  ;D

İLGİNÇ SORULARLA KİM 500 BİN İSTER'E  TAM GAZ DEVAM EDECEĞİM  :P

PINAR AKSU
      Katılımcı

VAYYYYY  LEVENT ABİ SENİ ARAMIZDA GÖRMEK GÜZEL  ;D

AİLE ŞİRKETİNİ KURDUK ŞİMDİDEN  :D

GÖKHAN KARDEŞİM CEVABI DOĞRU BİLDİN SANA DA Bİ SÜPRİZ HEDİYE VERCEMM…

PINAR TABIKI  6 YASINDAKI COCUK DA DONDURMA SEVEBILIR AMA SORUDA ADAMIN EN KÜÇÜK ÇOCUGU SEVIYOR DONDURMAYI.İTİRAZINI RED EDİYORUM  ;D

İLGİNÇ SORULARLA KİM 500 BİN İSTER'E  TAM GAZ DEVAM EDECEĞİM   :P

alla alla sen nerden biliyon sevmediiklerini.. Dava edicem siziiiii

inanç şinel
      Katılımcı

ARKADAŞLAR AYIN  BOMBA  SORUSUNU SORUYORUM  !!!!!

Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve
      emekli olmasına  yakın artık yurda dönmeye karar verdiği gün lan felekten bir gün
      çalim bari  deyip bir bara gitmiş.. 
      Barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki  kadına hayran
      kalıp hemen garsonu çağırıp kağıda tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan sonra
      garsonla kadına göndermiş. kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan
      sonra kağıdın arkasına  bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam
      kağıda bakmış bakmış….
      Hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en
      yakın arkadaşına verip ya bunu  bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor
      burda diye sormus  arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama
      arkadaşlığımız  sona erdi diyip yanından gitmiş.. 
      Adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz  bilirsiniz burda ne
      yazıyor diye bu sefer onlara sormuş anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan
      red etmişler  karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış adam artık çıldırma
      noktasına gelmiş len demiş bunu en iyi anlayan  doktor olur nede olsa onların yazısı
      karışık diyip bir doktora gitmiş  doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip
      odasına girmiş  aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok… 
      Bizim adam merak edip odaya girince bir bakmışkı doktor tavanda sallanıyor
      kendini asmış adam en sonunda pes etmiş len bu kağıd başıma çok işler açtı 
      başkasınında hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına
      koyup evine gitmiş.
      O akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları  almışlar
      tam kaçacakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş  şef kağıdı okuyunca birden
      çabuk paraları yerine koyun demiş  ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra
      çekip gitmişler.

ŞİMDİ GELELİM SORUMUZA; BU KAĞIT'TA NE YAZIYOR ?

SORUYU    DOĞRU    CEVAPLAYAN    İLK    3    KİŞİYİ    KIYIYURT ' DA    3    GÜN    3  GECE    RÜYA    GİBİ    BİR    TATİL    BEKLİYOR   ;D

erkan şinel
      Katılımcı

;D  gelsin paralar…..

erkan şinel
      Katılımcı

daha kazık soru yokmu…? bu sorunun cevabını buldum ama soruda cevap ta biraz tartışılır…  Sn. inanç şinel in soruya açıklık gietrimesini istiyorum..

ilknur
      Katılımcı

ya mutlu abi bu soruda bi tuhaflık olmasın
      biyerde bi eksiklik var sanki ;D ;D

PINAR AKSU
      Katılımcı

bencede bi gariplik var şimdi bu yazıyı herkes okuyoda bi bu adam mı safta okuyamıyo  ???

inanç şinel
      Katılımcı

ARKADASLAR BOMBA SORUNUN CEVABINI PAZARTESI VERECEGIM

SAYGILAR

Eren
      Ziyaretçi

Sorulan ilk sorunun cevabı:

5 ve 3lt suları bir bidona boşaltır diger bidonu boş bırakırım ve boş bidona 4lt suyu boşaltırım.

BU MU???

Eren
      Ziyaretçi

KOMİK nemde bayagı KOMİK

PINAR AKSU
      Katılımcı

Sorulan ilk sorunun cevabı:

5 ve 3lt suları bir bidona boşaltır diger bidonu boş bırakırım ve boş bidona 4lt suyu boşaltırım.

BU MU???

EREN onu bildiler be :D

gurkansinel
      Katılımcı

En yakın arkadaşı eşcinsel ve bu yazıyı görünce tedirgin olarak arkadaşlığını bitiriyor
      babası annesi yaşlıların gittiği toplu bir sex partisine katılıyorlar ve bunu bildiğini düşünerek oğullarını ewlatlıktan reddeiyorlar
      karısı kendisini aldatıyor
      doktor bir hastanın ölümüne sebeb oluyo ve bunu bildiğini düşünerek intihar ediyo
      hırsız ise bankanın bir müşterisi banka soygunu için yaptığı planların ortaya çıktığını zannederek paraları bırakıp terk ediyor

yani arkadaşlar benim bu cevabım bir örnek….
      daha çoğaltılabilir ve genişletilebilir..
      bu soru bir iş başvurusunda tek tek sorulmuştur… yani arkadaşı neden “sakın
      bir daha beni arama arkadaşlığımı sona erdi” diyip yanından gitmiş..kağıtta ne yazıyor???
      bir diğer kişiye doktoru
      ve diğerine anne babasını
      ve bir sonrakine hırsızı
      yani vereceğiniz cevap sizin kişilik yansımanız.
      buradaki olay bu kişilerin hepsine bir arada sorulması…
      umarım anlatabilmişimdir

lubimaya
      Anahtar yönetici

ARKADAŞLAR AYIN  BOMBA   SORUSUNU SORUYORUM  !!!!!

Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve
      emekli olmasına  yakın artık yurda dönmeye karar verdiği gün lan felekten bir gün
      çalim bari  deyip bir bara gitmiş.. 
      Barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki  kadına hayran
      kalıp hemen garsonu çağırıp kağıda tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan sonra
      garsonla kadına göndermiş. kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan
      sonra kağıdın arkasına  bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam
      kağıda bakmış bakmış….
      Hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en
      yakın arkadaşına verip ya bunu  bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor
      burda diye sormus  arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama
      arkadaşlığımız  sona erdi diyip yanından gitmiş.. 
      Adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz  bilirsiniz burda ne
      yazıyor diye bu sefer onlara sormuş anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan
      red etmişler  karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış adam artık çıldırma
      noktasına gelmiş len demiş bunu en iyi anlayan  doktor olur nede olsa onların yazısı
      karışık diyip bir doktora gitmiş  doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip
      odasına girmiş  aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok… 
      Bizim adam merak edip odaya girince bir bakmışkı doktor tavanda sallanıyor
      kendini asmış adam en sonunda pes etmiş len bu kağıd başıma çok işler açtı 
      başkasınında hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına
      koyup evine gitmiş.
      O akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları  almışlar
      tam kaçacakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş  şef kağıdı okuyunca birden
      çabuk paraları yerine koyun demiş  ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra
      çekip gitmişler.

ŞİMDİ GELELİM SORUMUZA; BU KAĞIT'TA NE YAZIYOR ?

SORUYU    DOĞRU    CEVAPLAYAN    İLK    3    KİŞİYİ    KIYIYURT ' DA     3    GÜN    3   GECE    RÜYA    GİBİ    BİR    TATİL    BEKLİYOR    ;D

En yakın arkadaşı eşcinsel ve bu yazıyı görünce tedirgin olarak arkadaşlığını bitiriyor
      babası annesi yaşlıların gittiği toplu bir sex partisine katılıyorlar ve bunu bildiğini düşünerek oğullarını ewlatlıktan reddeiyorlar
      karısı kendisini aldatıyor
      doktor bir hastanın ölümüne sebeb oluyo ve bunu bildiğini düşünerek intihar ediyo
      hırsız ise bankanın bir müşterisi banka soygunu için yaptığı planların ortaya çıktığını zannederek paraları bırakıp terk ediyor

yani arkadaşlar benim bu cevabım bir örnek….
      daha çoğaltılabilir ve genişletilebilir..
      bu soru bir iş başvurusunda tek tek sorulmuştur… yani arkadaşı neden “sakın
      bir daha beni arama arkadaşlığımı sona erdi” diyip yanından gitmiş..kağıtta ne yazıyor???
      bir diğer kişiye doktoru
      ve diğerine anne babasını
      ve bir sonrakine hırsızı
      yani vereceğiniz cevap sizin kişilik yansımanız.
      buradaki olay bu kişilerin hepsine bir arada sorulması…
      umarım anlatabilmişimdir

kardeş bende cevapladım bak 3gün 3 gece kıyıyurtta tatili kazandık… ;)ne zaman götürecen bizi?

inanç şinel
      Katılımcı

yuru be dogru cevabı buldun  sayın moderator,tatıle ne zaman gıtmek ıstersen o zaman gondercem senı.cevabını beklıyom saygılar

lubimaya
      Anahtar yönetici

baba bu yaz gidelim izine çık sen

gurkansinel
      Katılımcı

abi ilk ben cevapladım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

33 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.