— KEKEME-2—

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Eren
      Ziyaretçi

bir bakanımız konuşma engelliler okulunu ziyarete gitmiş.
      müdür bakan'a bir kaç biligi vermiş omuzuna 1 kere dokunursan 'nasılsın' demek…eğer o da sana 2 kere dokunursa 'iyiyim demek' demiş ve aşagıya inmişler bakan sırayla herkesin omuzuna birer kere dokunmuş ve çocuklarda ona iki kere dokunmuşlar fakat bir kişi ona üç kere dokunmuş bakan bir müddet sonra müdüre bu soruyu sormuş…
      müdürün cevabı:
      -o kekemedir de…

BU NASIL AMA…     

Özge Kıyan
      Katılımcı

gayet süper senbu alemde nasıl bi alemsın yaww ;D :D ;)

DJ_Request
      Katılımcı

;D ;D

ERTEKİN
      Katılımcı

Bir bayan TV muhabiri bir çiftçi ile deli dana hastalığının sebebini araştırmak üzere röportaja başarlar….
          Bayan:”İyi akşamlar bayım.Biz burda deli dana hastalığının sebebi hakkında bilgi toplamak için bulunuyoruz. Hastalıġa neyin sebep olabileceğĩne dair bir fikriniz var mı?”
          Çiftçi gözlerini muhabire dikip “öküz ile ineğin yılda bir kez çiftleştiğini biliyor musunuz
      bayan (utanarak):”Tamam bayım, bu haberin yeni bir parçası ama deli dana hastalığı ile bağlantısı nedir?”
          Çiftçi:”Bilir misiniz bayan biz inekleri günde 4 kez saġrız .
          Bayan:”Bayım,bu kabul edilebilir bir bilgi ama nereye varmak istiyorsunuz?”
          Çiftçi:”şuraya varmak istiyorum bayan. düşünün ki günde 4 kez meme uçlarınız ile oynuyorum ve sadece yılda 1 kere sizinle birlikte oluyorum.  Delirmez misiniz?”

yasemin
      Katılımcı

amca ya yiktin ortaligi  :D  :D  :D  :D
      süperdi bu
      ha bu aradada yasin seninkiside süperdi
      :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.