Karşıdakini msnden düşürme (programsız)

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar MSN Messenger Karşıdakini msnden düşürme (programsız)

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      gurkansinel
      Katılımcı

arkadaşlar bunu uzun araştırmalarım sonucu buldum ve yesilyurt.org ayrıcalığı ile sizlerle paylaşıyorum…  ;D
      öncelikle kendimize büyük boyutlu bir smiley buluyoruz. ve bunu tek karakter ile eşleştiriyoruz mesela “1” (gülücük için hahaha kullanıyorsak bu büyük karakter için 1 yazacagız sadece). sonra atmak istediğimiz kişinin konuşma penceresini açıyoruz ve yukarıda araçlardan ifade göstere tıklayıp yanındaki işareti kaldırıyoruz. (böyle smiley sadece karşı tarafta görünür) ve metin penceresinin alabildiği kadr 1 yazıyoruz ve 1 lerin tümünü seçip kopyala diyoruz. entere basıp ctrl+v  sonra enter şeklinde seri seri yoluuyoruz . eğerkarşıdaki makine jet benzeri bişey değilse 10 – 15 gönderimden sonra kitleniyor 30 sn içindede msnden düşüyor. eğer makina vasat bişeyse makina hepten kitleniyor..

hani repler  ???  :D

saksu
      Ziyaretçi

Gürkan araştırmalar sonucu bulduğun bu yöntem iyi bir şey mi acaba? Başkalarına zarar vermek, bilgisayarını kitletmek ve gereksiz zaman harcamlarına  yol açmak sırf şaka için dahi olsa yapılmamalı… Atmak istediğin biri varsa, önce onu engelle sonra da komple sil…

Bu yazı ancak negatif rep hakkediyor maalesef…

lubimaya
      Anahtar yönetici

denenmiştir bana yaptı bir kere ;)
      bu işlemden sonrada bir program vasıtası ile kişinin hesabını kitliyorlar ve o kişi msn hesabını açamıyor bir müddet
      />:(” title=”>:(” class=”bbcode_smiley” /></p></div></div></li><li><div id=

demmet
      Katılımcı

ahaha güzel valla herkese yapmamda kankama falan böle gıcık ettiğinde saol abi  8) :- ;D ;D

ayşegülsinel
      Ziyaretçi

bende denemiştim ;)(gürkan abimle   ::)

demmet
      Katılımcı

ehuehu ayşegül ben onlıne kan düşünce senmi yaptın dio valla kimsede denemedim ben :-* :- ;D

gurkansinel
      Katılımcı

Gürkan araştırmalar sonucu bulduğun bu yöntem iyi bir şey mi acaba? Başkalarına zarar vermek, bilgisayarını kitletmek ve gereksiz zaman harcamlarına  yol açmak sırf şaka için dahi olsa yapılmamalı… Atmak istediğin biri varsa, önce onu engelle sonra da komple sil…

Bu yazı ancak negatif rep hakkediyor maalesef…

önüme gelen herkese yapmıorumki kullanması size kalmış karşıdaki sizi rahatsız ediyorsa ya da şakalaşıyorsanız tadı başka oluyor. hem hayata her zaman ciddi olunmazki ara sıra makara yapmak gerekir.  -rep olayı: verebiliosan ver abi  :D

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.