Mesudiye’yi Canlı İzle
19 Kasım 2010
Eski Köy Düğün Geleneklerimiz – Kadir AKSU
5 Temmuz 2020
Kuru Ekmek (Golit)
2 Ocak 2019
Öyle Bir Geçer Zaman ki…
3 Haziran 2020
Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği › Forumlar › Yeşilyurt › İnternet Cafe
Arkadaşlar köyümüze internet cafe açılmış duydunuzmu…
süper yaa süperrrrrrrrrrrrrrrrr
neresine kim tarafından açılmış?
net bir bilgi verir misin?
Açanı tanırmısınız bilmem.. bakkal Zafer var ya meydanda o açmış..
Cafede kamera bile var o derece yani..
eeee ne diyelim hayırlı uğurlu olsun..
tam yerini bilmiyorum ama öğrenirim..
haber için sağol güzel gelişme…
heralde bu cafe nin açılmasına en çok sevinen öğrenciler olur.. (tabi yaz tatilinde gidenlerde mesela ben )
bu süper oldu peki kaç bilgisayar var nerede olduğunuda sölesen iiolur he yeşilcedemi mi yeşilyutr tamı yani bizim köydemi yawwwwww.en ince ayrıntısına kadar söle abla.yüksel abimede slm söle elektrikçi velinin slm varmış de.
süper bi gelişme inşallah daha gelişir köy:)))
tamam öğrenirim ama okulun oralarda olduğunu düşünüyorum yarın tam nerede hepsini yazıcam
anılcım Yüksel abininde sana selamı var öpüyormuş seni…
efet geçende babannemle msnden cam'lı görüşme yaptık manyak olmuş internet cafe kuyruk oluşuyomuş kahveler boşalmış hep ihtiyarlar cafeyi doldurmuş…
şaka bi yana yazın acaip para kaldırır bütün kış boş olsada….
zaten zafer abinin ticaret kafası başkasında yok :
bencede yok adam köşe oldu ya kküçücük bakkalla
adamın bakkalına 5 kişi aynı anda giremiyor en çok müşteriyi o topluyor hayret verici bi durum… ???
:'( yazın işi barakıp köye bakkalmı açsak ya arkadaşlar
zaferle rekabet biraz olur sanırım.. :
rekabet iyidir ya demokrasi var dimi… hep zafere hep zafere olmazki ama
vaybee zafer abi sınır tanımıyor. yakında hayvanlar için canlı borsa da kurar. zati ayvalık tostunu yeşilceye ilk getirende odur.
kutluyoruz kendisini.
adam yok yok amca gibi yaa aşmış kendini
böyle modern bir beldenin internet cafesi olmalıydı hayırlı olsun köye gidince bi uğrarız
güzel olur ama inanmıyorum……..
güzel olur ama inanmıyorum……..
![]()
![]()
![]()
![]()
Niye inanmıyorsun ki o kadar imkansız mı inernet cafe açılması :S
Pınar abla sana yazıyorum. Bizim köyde imkansız…
Hiç birşey imkansız değildir… Açılmış işte…
Hem köyümüzü bu kadar küçümseme..
Benim amacım köyümüzü küçümsemek degil.ben sadece fikrimi söyledim.
Eren kardeş olmuşla ölmüşe çare bulunmaz açılmış işte… İlgi görürmü o tartışılır işte…
Eren kardeş olmuşla ölmüşe çare bulunmaz açılmış işte… İlgi görürmü o tartışılır işte…
bence şenliklerde oldukça ilgi görür gibime geliyor..
abilerim ablalarım konuştuklarınızı okudum çok komik geldi ama int_ cafe açılması çok ii olmuş hepimize hayırlı uğurlu olsun:D
Serkan aramıza hoşgeldin..
bizim köydende böle bişey beklenirde işte tan köyümüze yakışır şekilde
😮
??? :
:-[ :-X
:-* :'(
teşerkür ederim pınar abla h.b
aga bizim köy deilki YEŞİLCE yani sonuçta bizim köy deil bizim köy BERİ
: zafer abinin abinin tostlarını bilmeyen mi var bencede bu iştede çok başarılı olur…
taner abi orasıda bizim sayılır ne kadar da yeşilceli gençlerle aramız ii olmassada mesudiyenin her yeri seninle benim di unutun mu?
olum sevmiyorum yesilceyi napim sanki sen cok seviyon
taner abi vallaha bizim yesşilyurt da olsa herğün giderdim ama yeşilcedeymiş baksana haftada bir ikikez gideriz ancak işte bu kötü biz yine o kadar faydalanamıcaz o yüzden bize uzak herşey yeşilcede açılıyor yeşiltyurt da bir ekmek fırını bile yok ama bizim köyümüz onlarınkinden daha ğüzel hiç bişey olmasa bile ben köyümden mennunum bizde olmasada olur …
olum aklın başına geldi bak yesilcedeki cafenin bize faydası olmazzz yesilcelileri sevmiyorum aga yana döne beni arıyolar
Yesilceye acılan internet cafe gercekten cok olumlu bir davranıs. Yazın tatilini gecirmek icin Yesilce ve Yesilyurt'a gelen gencler cesme baslarından beri gelmiyor:) Bunu biraz olsun engeller umarım. Fakat bana gore internet cafenin en cok beldemizdeki ogrencilere yarar saglıyacagını fusunuyorum. Gerek zaman gecirme acısından gerekse dersleri acisindan.
Bu girisimi cesurca yapan Zafer abimize cok tesekkur ederiz.
Saygılarımla,
walla ben bu sene gittim köye… we internetnet cafeyede baktım gerçekten iyi olmuş böyle
bişi…
bence bu zafer abi istanbul ' a meydan okuyoo
adam 17 bilgisayar — 5 tane play station getirmiş köye yaaa
Pınar abla sana yazıyorum. Bizim köyde imkansız…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
erencim hani imkansızdı
sana hiç bişey imkansız değil demiştim : ehehehe
İmkansızı başaran adam : Zafer abi . Bu sene Mesudiyede Zafer Lokantası diye bi yer gördüm acaba orasıda Zafer abininmi?? Zafer abi Mesudiye ilçesinde bir tekel kurmayamı çalışıyor?? ???
int cafe geçen yaz açıldı güzel walla artık beldemizde eksik kamadı gibi