HAVAALANI

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      lubimaya
      Anahtar yönetici

Genç is adami uçaga binmek üzere havaalanina gelir ve bilet kontrolü yapilan masaya giderek, elindeki valizleri teslim eder.
          Görevli; “Biletinizi alabilir miyim?” der.
          Adam biletini verir ve ekler; “Biletimden göreceginiz gibi New York'a gidiyorum. Ancak, verdigim yesil valizin Londra'ya, mavi olanin da Paris'e gitmesini istiyorum.”
          Görevli kiz saskinlikla ; “Özür dilerim, ancak bunu yapmam mümkün degil”.
          Bunun üzerine genç adam; “Bunu duyduguma çok sevindim. Geçen sene yapmistinizda!”
        ;D

lubimaya
      Anahtar yönetici

Avcılar aralarına yeni katılan acemi avcıyı sınamak isterler ve ellerinde bulunan; av kuşları ile ilgili kitabı çıkartıp bir sayfa açarlar.Bu sayfada bulunan kuşun gövdesini kapatıp bacaklarını acemi avcıya gösterirler, cevap alamayınca diğer resme geçerler…Ondan da cevap alamazlar ve birkaç resimden sonra alaylı biçimde
          -“Senin iyi bir avcı olman için daha çok çalışman lazım” deyince,acemi olan avcı mahçup ve üzgün olarak aralarından ayrılırken, diğer arkadaşlardan biri
          -“Arkadaşım senin adın neydi?” deyince acemi avcı pantolonunu indirip bacaklarını gösterir..

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

abi havaalanı fıkrası müthiş…
      paylaşım için saol…

ilhan özkan
      Katılımcı

evet cok guzel bır havaalanı fıkrası hazırlamışsın

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.