Hangi Takımlısınız ?

25 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      lubimaya
      Anahtar yönetici

Hangi Takımlısınız ?
      Hangi Takımın taraftarı daha fazla ?
      ???

uğur
      Katılımcı

tabiki de GALATASARAY'LIYIMMM.tabiki de galatasaray taraftarı daha fazlaa. ;D ;D ;D

Aykut
      Katılımcı

İlklerin takımı ilk kurulan takım Şanlı beşiktaş tabi :)

gurkansinel
      Katılımcı

gerçekler acıdır arkadaşlar sonuçlara bakın (sizin için acı  ;D )

Özge Kıyan
      Katılımcı

Şampiyon Fener  ;)

Korkusuz
      Ziyaretçi

uefada başarılar ;)

kanlı
      Katılımcı

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR
      TARİHİDE GALATASARAY
      GEÇMİŞE MAZİ DİYEN İNSANLAR GELECEKTE BAŞARILI OLAMAYACAKLARDIR 8)
      o zaman bu yazıyı okurken bile mazi oldunus.Geçelim bunları. />:(” title=”>:(” class=”bbcode_smiley” /><br />Ve her zaman GALATASARAY ve yine GALATASARAY<br />Al buda benden ahada GALATASARAY</p><p>Dört sene üst üste şampiyon olduk <br />Avrupa’nın kralı olduk <br />Gerçekleri tarih yazar <br />Tarihi de <b><span style=GALATASARAY

Haydi bastır! haydi bastır!
      Haydi bastır GALATASARAY

Ne beşiktaş ne fener
      Ne de trabzon
      Bu sene sensin şampiyon
      Haydi bastır! haydi bastır!
      Haydi bastır GALATASARAY!
      Ölümüne! Ölümüne!
      Ölümüne GALATASARAY!

esra
      Katılımcı

:) :) tabiki GALATASARAY :) :)

Levent KIYAN
      Katılımcı

Futbol bir UYUSTURUCU dur, madde bagimliligi yapar, dinimize göre uyusturucu kullanmak caiz olmadigina göre de, futbolla ilgilenmeyip hic bir takim tutmuyorum, haberiniz olsun !

gurkansinel
      Katılımcı

tamam  ;)

serkan_aydoğan
      Katılımcı

_-GALATASARAY-_

PINAR AKSU
      Katılımcı

BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

o kadar :D

berilikız_gizem
      Katılımcı

ya lütfen açık olun FENEBAHÇE den iyi takımmı var (babam duymasın!!!!!)

EN BÜYÜK FENER BAŞKA BÜYÜK YOK!…

taner_karakaya
      Katılımcı

1970-71 sezonu; Ligin son haftasına Galatasaray 40, Fenerbahçe 39 puanla giriyor…Son hafta Galatasaray Ankara' da PTT ile karşılaşırken,Fenerbahçe İstanbul' da Beşiktaş ile karşılaşıyor…Ankara' dan gelecek iyi bir haberin hayali ile Fenerbahçe' liler Mithat Paşa stadı tribünlerini dolduruyor…

Tarih 6 Haziran 1971… Ligde hiç bir amacı kalmamış Beşiktaş her şeye rağmen onurluca direniyor Fenerbahçe'ye… İlk devre golsüz kapanıyor…Ancak önemli bir sorun var…TRT radyo bağlantısında giderilemeyen bir arıza var… Bir türlü Ankara ile bağlantı kurulamıyor…İkinci devre, maçın 80. dakikasına kadar durum 0-0… Bu dakikada FB' li Ogün Altıparmak golü atıyor… Fenerbahçe 1-0 öne geçiyor…Fenerbahçeli idareciler Şeref tribününde golün sevincini yasarken bir haber ulaşıyor kendilerine… Galatasaray Ankara' da PTT karsısında 2-0 mağlup…Sevinçten ne yapacaklarını şaşırıyorlar… Başkan Faruk ILGAZ heyecandan yerinde duramıyor, dayanamıyor saha kenarına iniyor… Futbolcularına sesleniyor:

''Dayanın…İki dakika kaldı…Galatasaray 2-0 mağlup….Dayanın çocuklar…''…

Maç 1-0 sona eriyor… Fenerbahçe şampiyonluğu kutluyor…Tribünlerden atlayan taraftarlar sahaya iniyorlar… Fenerbahçeli oyuncular, Ziya, Nedim, Ogün, Fuat, Serkan omuzlarda… Tribünler ''Şampiyon…Şampiyon'' tezahüratları ile inliyor… Şampiyonluğu kutlamak için soyunma odasına iniyor Fenerbahçeliler… Aradan dakikalar geçtikten sonra TRT hatlarındaki arıza gideriliyor… Ve Ankara' dan maç sonucu geliyor… Galatasaray 7-1 galip…

Fenerbahçe soyunma odasında şampiyonluğu kutlayan idareciler ve futbolcularda ölüm sessizliği… Böylece 6 Haziran 1971 tarihi, lig tarihimize ''Fenerbahçe'nin Şampiyon olmadan Şampiyonluk Turu attığı'' müstesna bir tarih olarak geçiyor…! Fenerbahçe başkanı Faruk Ilgaz ise, sanırım ''En iyi isletilen kulüp başkanı'' olarak ayni sayfada kendisine özel bir yer buluyor…

yalan şampiyonlukların takımı deiliz biz varsa tek gerçek tek hakim GALATASARAY o kadar işin sonu

Levent KIYAN
      Katılımcı

Sn Taner KARAKAYA;

bakiyorum da futboldan haberiniz bayagi var, peki üstünüzdeki Kotun ölcüleri olan  W :  ve L : sinden de haberiniz varmi ?  ::)

taner_karakaya
      Katılımcı

sn levent abi benim kotumdan sanane desem kabalıkmı etmiş olurum ??? ???

Eren
      Ziyaretçi

şunu söylemek isterim … türkiye'de ki en fazla taraftara sahip takım galatasaray bunu herkes bağıra bağıra söylüyoo !!!

benim hangi takımlı olduğuma gelince ( profilime bak anlarsın  ;) )   ;D

erhanonal
      Katılımcı

SONUNA KADAR GALATASARAY

lubimaya
      Anahtar yönetici

şunu söylemek isterim … türkiye'de ki en fazla taraftara sahip takım galatasaray bunu herkes bağıra bağıra söylüyoo !!!

saydın galiba😮

Eren
      Ziyaretçi

biraz zor oldu ama saydım !!!  :P  yazımı iyi okuduysan herkes dedim yani topluca saydık  ;D

abi bunu saymaya gerek yok  ama gerçekten yani haberleri filan izliyorumda ne zaman ''en çok taraftar kimde war ? '' diye bi başlık olsa o haberi takip ediyorum we gerçekten GALATASARAY çıkıyo yanii , olay bundan ibaret !!!

lubimaya
      Anahtar yönetici

iyi kendini inandır sen buna :D

Eren
      Ziyaretçi

abi sizide inandırmaya çalıştım ama galiba başaramadım neyse başka zamana artık !!!

ama galatasaray'lılar inanmışlardır heralde , zaten benim söylediklerimi okumalarına  gerek yok çünkü biliyorlar  ;)  !!!

engin52
      Katılımcı

1 UEFA KUPASI,1 UEFA SÜPER KUPASI,16 LG ŞAMPİYONLUGU,14 TÜRKİYE KUPASI,10 CUMHURBAŞKANLIGI KUPASI,12 T.S.Y.D.KUPASI,6 BAŞBAKANLIK KUPASI….GENEL TOPLAMDA:60 KUPA….BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU..SAYGILARIMIZLA.

saksu
      Ziyaretçi

1 UEFA KUPASI,1 UEFA SÜPER KUPASI,

Bu kısımlar sadece Galatasaraylılar tarafından değil, tüm Türkiye tarafından övünülecek başarılar. Övünmek gibi olmaz..  :)

Levent KIYAN
      Katılımcı

birakin Allahaskina , övüne övüne uctunuz yani, siz onlara takim mi diyorsunuz? ne demistim, ÖVÜNMEK bir HASTALIKTIR ! o kadar !!!   :P

25 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.