forumdaki degişiklikler– admin hoca

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      soner
      Katılımcı

sayın admin hocam degerli kadesim gürkan…

daha öncede belirtmiştim forumda konuların altında 2 bölüm yaparsanız cok ii olur bence.

örnegin mizah
      flash animasyon video
      fıkra
      resimler

gibi.. 
      böylece kimse tek konu altında konuyu degiştirmeden yorumunu yapabilir.. ve karısıklık da olmaz..

su anki durmda baslık aynı oldugu icin kimin hangi konu hakkına ne yazdıgı anlasılmıo..

bu arada mizah güncel ve genel kültür gibi konularla ilgili bir emek gösterip paylaşmak istediklerim seyler M.KEmal Atatürk Kitap arsivi icine boca edilip karıştırılmışş:):))

neyse siz daha ii bilirsiniz emeklerimiz güme mi gidior admin hoca bizi sallamııo mu acaba diye de düsünmüyor degilim hanii:):):)

doluyum sana admin hocam..:))):)) sitede tek uyarı alan kişi olarak.. sanırım bir video görüntüsü koymustum onun icin..  kücük kardeşlerimize kötü örnek olmayalım diye. haklısında..

YALNIZ… bu hassasiyetini Fıkralar bölümünden de bekliorum.. eminim bazı yazılar senin de dikkatini cekmiştir.. 

Saygılar sunuyorum..

admin
      Anahtar yönetici

Öncelikle sitemize sağladığın katkıdan ötürü teşekkür ederim.
      Uyarını şu yüzden aldın onu belirteyim hemencik…
      Mazotçu diye bir ses dosyası vermiştin…Bunu aydınlığa kavuşturduk sanırım.

ikincisi sitedeki karmaşadan bizde rahatsız.Deneme yanılma yoluna gittik.
      Bu en kısa zamanda düzeltilecek ve eski halini alacak…

Fıkralar bölümündede gerekli düzenlemeler yapılmıştır.Uyarın için ayrıyetten teşekkürler.

Saygılar bizden…

lubimaya
      Anahtar yönetici

evet sanırım forum bölümümüz biraz düzene girdi.
      daha fazla yeniliklerle karşınızda olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.
      Forum bölümümüze atacağınız mesajlarınız bize yol gösterecek.
      herkesten beklenen katkıyı yapmasını istiyoruz…

gurkansinel
      Katılımcı

heheheh soner abim beni admin yapmış Allah söyletti

3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.