Exa Sistem 6 Dilde Sözlük v1.1*YENİ*(Türkçe/İng./Alm./Fran./İtaly./İsp.)

Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Forumlar Bilgisayar Full Program Exa Sistem 6 Dilde Sözlük v1.1*YENİ*(Türkçe/İng./Alm./Fran./İtaly./İsp.)

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      soner
      Katılımcı

Türkçe – İngilizce – Almanca – Fransızca – İtalyanca – İspanyolca
      Sözlük Türkçe sözcüklerin Türkçe – İngilizce – Almanca – Fransızca – İtalyanca – İspanyolca olduğu gibi, diller arasında çapraz özelliğinde ( örneğin İtalyanca – Almanca gibi) sözlük olarak da kullanılabilir.

Download (indir.gif)

saygılarımla….

gurkansinel
      Katılımcı

sitemizde download crack warez abidik gubidik yasak demeyeceğim çünkü bu bana lazım :D😀

soner
      Katılımcı

sitemizde download crack warez abidik gubidik yasak demeyeceğim çünkü bu bana lazım :D😀

yok hojam yok  .. ücretsiz program direk link verdim o yüzden.. seni bilmem ama benim cok işime yaradı paylaşmak istedim.. uleenn bi güzel programı indirip peşine de yine beni engellemeyesin sen simdi:):):):):)

gurkansinel
      Katılımcı

:D ben nasıl engelleyeyim ben zaten üyeyim adminler desen işini yapmıo çaktırmaaaa

soner
      Katılımcı

:D ben nasıl engelleyeyim ben zaten üyeyim adminler desen işini yapmıo çaktırmaaaa

hepiniz şinel siniz karıştırom gökhan gürkan diye:) kusura bakma eger sana laf koyucu eylemlerim olduya onların hepsi gökhana dır ok:)))
      tepe tepe kullan..

lubimaya
      Anahtar yönetici

emeğine sağlık…

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.