EUROVISION

• Bu konu 5 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 17 yıl 6 ay önce Eren Kıyan tarafından güncellenmiştir.
5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Eren Kıyan
      Ziyaretçi

dün gece finlandiya – helsinki 'de yapılan eurovısıon yarışmasında ülkemizi 'shake it up' şarkısıyla temsil eden kenan doğulu 24 ülke arasında 4 üncü olarak bir başarı elde etmiştir…
      eurovısıon şarkı yarışmasında birinciliği sırbistan alırken ikinciliği ukrayna üçncülüğü ise rusya kazanmıştır…
      sırbistan ilk kez katıldığı eurovısıon yarışmasında birinciliği elde ederek tarihinde bir ilki başarmıştır…

kenan doğulu birinci olamasada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş ve ülkemizi çok iyi tanıtmıştır ( bir çok ülkenin beğenisini kazanmıştır ).
      hatırlatmakta fayda var… türkiye seneye yapılacak olan yarışmada yarı finale katılmadan direk finallerde yarışacak…

birde şunu söylemek istiyorum… bu yarışmaya bile siyaset karıştırdılarya başka bişey demiyorum… yani ülkelerin birbirlerini yağlamaları o kadar belli ki anlatamam… mesela bir ülke diğer bir rakibine en yüksek puan olan 12 puan verdi… haliyle diğeride ona veriyor… !

neyse inşallah herkes için hayırlısı olmuştur diyorum…

lubimaya
      Anahtar yönetici

Ermenistan'a 12 verdik ;D
      ONlarda bize …. ;D

anilaksu
      Katılımcı

valla ben izlemedim ama  kenan doğlunun 4 ünce olduğunu biliyorum ne diyelim artık seneye inşallah ;) ;) ;)

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

Ermenistan'a 12 verdik ;D
      ONlarda bize …. ;D

yanlışın var gökhan abi…
      onlar bize bir puan dahi vermedi…
      ama bizim 12 puan verdiğimiz doğru…

lubimaya
      Anahtar yönetici

yanlışım nedir Eren zaten bende puan vermediklerini anlatmaya çalıştım ……… diyerek.

Eren Kıyan
      Ziyaretçi

hhhhhh  tamam abi…
      hayır yazdığın cümle şu ''biz onlara 12 puan verdik onlarda bize… '' bilmeyen birisi bunun doğru olduğunu zanneder…

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.