arkadaşlarım bu saatten sonra bunların hepsi boş evet üzülerek söylüyorum ki boş en azından bu yönetici sıfatında olan teslimiyetci kişilikleriyle bu duşünülenlerin hiç biri gerçekleşmez.
Bana kızanlarınız olacaktır ki mutlaka vardır olsun muhattabım özellikle onlardır..
burada boykot tan bahsediyoruz nasıl yaparız ancak ekonamik olarak oda fransayı saracak gucte değil evet değil basının abartması gundemi yumaşatması !!!!
madem hukumet olarak engellicez diyorsun hadi bunları yapta boykot et bakalım
* TÜRKİYEDE ÇALIŞAN NE KADAR ERMENİ FRANSIZ VARSA SINIR DISI.
* ZAMANINDA ERMENİSTANIN KATLİAMLARLA DEHŞETLE ALDIĞI TOPRAKLARI TERKETTİRİP KOVACAKSIN .
* ANKARA İSTANBUL TÜRKİYEDEKİ FRANSA PARİS ! KONSOLOSLUKLARINI KAPATIP BUTUN GÖREVLİLERİ SINIR DISI YAPABİLİYORMUSUN
* FRANSADAKİ BUROLARINI KAPATIP BUYUK ELÇİLERİNİ ZAMANINDA KATLEDİLEN !!! O DİPLOMATLARINIMIZIN ŞEHİTLERİMİZİN YERİNE GÖREV YAPAN ELÇİLERİNİ ANAVATANINA GERİ ÇEKEBİLİYORMUSUN
* LÜBNANDA ONLARCA BUYUK ELÇİNİ ÇOÇUĞUĞLA EŞİYLE ŞEHİT EDEN FRANSA DESTEKLİ ERMENİLERDEN HESAP SORABİLİYORMUSUN. ORAYA YARDIM DİYE GÖNDERDİĞİN ASKERİN TAMAMİYLE SORU İŞARETİ ALLAH YARDIMCILARI OLSUN….
* FRANSANIN BAŞTA CEZAYİRE YAPTIĞI SOYKIRIMIN BABASINI DUNYAYA BIRAK KABULLENDİRMEYİ TANITABİLİYORMUSUN BAKALIM KİM DİNLEYECEK SENİ BARBAR TÜRK…. !!!!!!!
* DUN KUNDAKTAKİ BEBEĞİNE KURSUN SIKARAK TÜRK TOPRAKLARINDAN BİR PARCA ALMAYA NİYETLENEN ÇAPULCU SURUSU BUGUN TURKİYEDE AVRUPADA ADAM SIFATINA KOYULURKEN SEN BUNLARI DAĞDA AVLAYAN MEHMETÇİĞİ YARGILAMAYA YARGILATMAYA KALKIYORSUN HANİ KUNDAKTAKİ BEBEĞE KURSUN SIKAN İT HANİ VATANI UĞRUNA ŞEHİT DUSEN MEHMETCİK HANGİSİ İNSAN HAKLARI İHLALI…..
BUYURUN ARKADAŞLAR SİZLERE GECMİŞ TARİHTEN VE YAKIN TARİHTEN BİR KAÇ ÖRNEK VERDİM SİZCE HAKSIZMIYIM MADEM BAŞTAKİLER KENDİLERİNİ DEVLET KADAR BUYUK GÖRUYORLAR YUREKLERİNİ ZEKALARINI GÖRELİM
AYRICA BUTUN BU SAYABİLDİKLERİM YILLAR ÖNCESİNDEN BİRBİRİYLE BAĞLANTILI YAŞANAN SIRASIYLA PATLAK VEREN OLAYLAR
KEŞKE AYDINLIK AVRUPALININ AKLINDAKİ BARBAR TÜRK OLABİLSEYDİK KEŞKE ……
ZAMANINDA HEPSİNE
* KENDİ DİLİNDE KONUSMASINI
* KENDİ İBADETİNİ YAPMASINI
* KENDİ ÖRF ADETİNDE YAŞAMASINI
ÖZGÜR BIRAKIP İNSANLIK TÜRKLÜĞE YAKIŞANI İSLAMA YAKIŞANI YAPTIĞIMIZ İÇİN BUGUN BU SEREFSİZLİKLERLE KARSI KARSIYAYIZ ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN …..
ARKADAŞLAR UNUTMADAN GUNLERDİR AKLIMA TAKILAN BİRSEY VAR TÜRKİYE CUMHURİYETİMİN TÜRKİYELİ BAŞBAKANI İKDİDARIN CİCİM AYLARINDA ŞEYH EDEBALİ'NİN OSMAN GAZİYE NASİHATI NIN CUMLELERİ İLE BAŞLAYIP ÖRNEK VERİR KENDİ KİŞİLİKLERİYLE ÖRTÜŞTÜRMEYE ÇALIŞIRLARDI AMA ŞİMDİ BEN DEĞİL ÖRTÜŞTÜRMEK AYNI YERYUZUNDE DAHİ TAHMİN EDEMİYORUM BUYURUN SİZLERE BU NASİHAT.
Oğul,
İnsan vardır, şafak vaktinde doğar,gün batarken ölürler!
Unutma ki dünya sandığın kadar büyük değildir!
İki parlak güneşe aldanıp sonra da karda, ayazda kavrulup gitme!
Güçlüsün, akıllısın, söz sahibisin!
Ama; Bunları nerede, nasıl kullanacağını bilmezsen,
Sabah rüzgarında savrulur gidersin.
Öfken ve benliğin bir olup aklını yener!
Daima sabırlı ol, sebatlı ve iradene sahip olasın.
Çıktığın yolu, taşıyacağın yükü iyi bil!
Her işin gereğini vaktinde yap!
Açık sözlü ol! Her sözü üstüne alynma!
Gördüğünü söyleme bildiğini bilme!
Sözünü unutma! Sözü söz olsun diye söyleme!
Ananı, atanı say, bereket büyüklerle beraberdir!
Sevdiğin yere sık gidip gelme, kalkar muhabbetin, itibar olmaz
Üç kişiye acı:
Cahiller arasyndaki alime,
Zenginken fakir düşene,
Hatırlı iken itbarını kaybedene!
Unutnma ki : Yüksekte yer tutanlar, aşağıdakiler kadar emniyette değildir!
Ulularla, düşmanlarını hor görme!
Düşmanını çoğaltma, düşmanlığın başını da sonunu da sen belirle!
Haklı olduğunda kavgadan korkma!
Bilesin ki: atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler!