Mesudiye’yi Canlı İzle
19 Kasım 2010
Eski Köy Düğün Geleneklerimiz – Kadir AKSU
5 Temmuz 2020
Kuru Ekmek (Golit)
2 Ocak 2019
Öyle Bir Geçer Zaman ki…
3 Haziran 2020
Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği › Forumlar › Sevgi & Aşk › Damardan Sözler!
– Aşkından deli divane olsamda, geceler boyu uykusuz kalsamda, gökyüzüne sensiz baksamda, her an hayalinle yaşasamda, sana tapsamda, sen bunu ASLA BİLMEYECEKSİN!..
– Ne zaman sağır bir ressam bir gül yaprağının kristal bir zemin üstüne düştüğünde çıkardığı sesin resmini çizebilirse, sana olan sevgim işte o zaman bitecek…
– Güneşe bakarım ama yüzüne asla, ateşi tutarım ama elini asla, canımdan geçerim ama senden asla, dünü unutsam bile seni asla…
– Dünyada herşeyim, ahirette cennetimsin bebeğim…
– Sen Tanrı'ya dilenen dilek göklere uzanan ellerimsin, sen gözümden süzülen yaş tek düşüncem hasretimsin, sen yaşadığım ömür en güzel günlerimsin, sen her gece rüyalarıma giren biricik sevgilimsin…
– Seni düşünmeden aldığım solukları saymıyorum nefesten, seni içime sığdıramadığım damlaları saymıyorum gözyaşından, saymıyorum tebesümden sensiz kahkahalarımı, nefes alamıyorum sen yanımda yokken…
– Asla sevme, seversen ihanet etme, ihanet edeni asla affetme!..
– Seni tanımadan önce aslında ben değildim. Seni tanıdıktan sonra bendeki bensizliğin, aslında sensizlik olduğunu anladım.
– Umutlarının bittiği yerde düşlerine sarıl, düşlerini paylaşacak birini ararsan ben burdayım.
– Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, dertlerini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün, sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün…
– Bir gün hayatın tüm güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasız gitmek istersen, yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, sensiz olmanın ölümden beter olduğunu göstereyim…
– Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!..
– Uzun ve sessiz bir geceden çıktım, yorulmuş rüyalara astım resmini, her sabah söyledim gün ışığının bile silemediği ismini, herkes duydu bir sen duymadın…
– Kahramanlık ne sade bir yükseliş demektir nede güneşler gibi parlayıp sönmemektir. ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir kahramanlık gidipte bir daha dönmemektir.
– Her insanda iki göz,iki yürek, iki de dudak,ama onda iki güzel boncuk göz,iki elma yanak,iki de kiraz dudak…
– Benim silahım kalbimde sarjörü takılı bekliyor, sevgime yalan söyleyene şeytan çıkar da sık diyor…
– Bunca çilenin sonu değil mi bir avuç toprak, ölümden yana korkum yok, tek korkum UNUTULMAK !!
– Ayrilik Ble Ağlardi Ayriliği Yaşasaydi, Utanirdi Yaptiğindan Eğer Aşki Tanisaydi!.
– Unutmak zor anlatmak ise imkansız çünkü sen unutuldukça hatırlanan anlatıldıkça bitmeyensin..
– Biten bir a$k için bukadar aci çekilmez,Giden sevgiliden artik vefa beklenmez,Bir gün gücüm yeterde isyan edersem.Beni o isyankar sevdalara gömün…
– Tüm organlarımı bagısladım bir gözlerimi bıraktım kendime.. Kimse sana benim baktığım gözlerle bakmasın diye…
– Beni benden alan , beni yanlız koyan , o hain gözlere , sahte sözlere , kapandığım dizlere ELVEDA…
– Erkekler mi daha akilli yoksa kadinlar mi , cevap vermek çok zor ama siz hiç bacaklari güzel diye bir erkegin arkasindan kosan kadin gördünüz mü?
– Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kalsin
– Sen , benim anilarla bitip giden rüyama hiç bir zaman ses vermeyen dogamsin
– Yaninda benden yakin baska biri de olsa , her seyi inkar etmis inandirmis olsanda , ve ona duygulanmis sevdalanmis olsanda , biliyorum bu gece beni düsüneceksin.
– Seni düsünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliginde ne olur kır seytanin bacagini birkez beni hatirla , bir sonbahar serinliginde..
– En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumusak ilik en sert kemigin içinden çikar.
– Ayrilik küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi
– Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün aglarsan o da mutluluktan olsun
– Kaplanla göz göze gelmis bir ceylan gibi , ürkek bakislarimda sensizlik , iskalanmis hayallerimde gençligim ,eremedigim vuslatlarda ümidin.
– Sokakta bir kiz gördüm takildi gözlerim gözlerine, Asigim zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE
– Rüzgara hakim olamiyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karsilastigin güçlüklerle degil gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir
– Bir silahim olsaydi, bir silahim..Yoksullugu sakagindan,Kaybetmeyi kalbinden,Ve sensizligi alnin tam ortasindan vururdum.
– Ayrilik ; küçük bir aski söndürür , büyük bir aski daha da güçlendirir.
– Hayatta üç seyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi…Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye…
– Dostlar irmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok… Kiminde ellerin islanir yalnizca kiminde ruhun yikanir boydan boya
– Ask karsindakini bulunmaz hint kumasi sanmanla hiyarin teki oldugunu anlaman arasinda geçen zamandi.
– Uçurumun kenarinda bile olsan gülümse.Sirf hayata giciklik olsun diye
– Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalacak kadal asil dir
– Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!!!
– Basini gögsüme yasladiginda tek bir düsmanim vardir:geçip giden zaman
– MAVILER GIYER DENIZ OLURUM.YESILLER GIYER BAHAR OLURUM.BELI OLMAZ BELKI BIR GÜN BEYAZLAR GIYER SENIN OLURUM
– SEN BAZEN EN ZIFIRI KARANLIK GECEMIN GÜNESI, SEN BAZEN YASANACAK HAYATIN CESARET VERECEK MUTLULUK YANI, SEN BAZEN VE HER ZAMAN SEVGIMIN TEK NEDENI…
– GÖZLERIMDE BIR DAMLA YAS OLSAYDIN EGER,SENI KAYBETMEMEK IÇIN HIÇ AGLAMAZDIM…
– DUSLERIM VARDI GÖRMEKTEN KORKTUGUM,HISLERIM VARDI ANLATMAKTAN KORKTUGUM,SIMDI SEN VRSIN KAYBETMEKTEN KORKTUGUM…
– ANSIZIN UYANIRSAM GECENIN BIR YAISINDA,GÖZLERIN DALARSA SONSUZ KARANLIGA,BIR SICAKLIK DUYARSAN ÜSÜYEN AVUCLARINDA,BILKI SENI DUSUNUYORUM…
– SAKIN SEVMEKTEN KORKMA,KURSUN SESI KADAR HIZLI GECER YASAMAK,AMA ÖYLE ZORKI KURSUNU HAVADA,SEVDAYI SICACIK YUREKTE TUTMAK…
gerçekten güsel sözler ve anlamlıda
ama artık iş yapmaz oldu bu tip klişeleşmiş sozler ….
sence neden ???
herkes biliyor nedenini değişen dünya düzeni sen git bi kıza bunları dee bende de bi araba olsu nbenden daha çok etkilenir… geçerli olmayan durumlar var ki o durumlarda çok ama çok az….
söylediklerinde çok hklısın gerçektn hklısın ama bişe sorabilir miyim bu sölediklerini yaşadın mı yoksa thmin mi ediyosun geçrktn hklısın çünkü herkez menfaatçi olmuş
bu olayı yaşamaya gerek yok ki birçok kişi bunun böyle olacağını tahmin edebilir…
taner damar sözler için saol kardeş.
tahminlerle işler yürümez ki