ERKANIM BU YAZARI TANIMIYORUM DAHA ÖNCE YAZISINI OKUDUM MU HATIRLAMIYORUM AMA BU SENIN BURAYA TASIDIĞIN TUZAKLARA ÇANAK TUTAN BI YAPISI OLDUĞU KESİN ……
ÖNCELİKLE SANA VE DİĞER ARKADAŞLARIMIZA SORUYORUM ….
BU YAZIYI DOĞRU OLDUĞUNU SAVUNANLAR DUSUNENLER
*** MHP NIN POLİTİKASI NEDİR ?
*** DURUSU NEDİR ?
*** MHP HANGİ NEDENLERDEN VE HANGİ YÖNLERİNDEN TANIYORSUNUZ ?
*** MHP TÜRK SİYASETİNİN VE TÜRK MİLLETİNİN NERESİNDE ?
*** ŞAKŞAKCILIK YAPTIKLARI MEVCUT PARTİLERİN TUZUKLERİNE VE YENI DÖNEM POLİTİKALARINI İNCELEMİŞMLERMI YADA İNCELEDİNİZMİ ?
*** MHP Yİ BU SEKİLDE ELEŞTİRENLER ÇAMUR AT TUTMASADA İZİ KALSIN DİYENLER HAYATLARI BOYUNCA HİÇ OCAK SUYUNU İÇMİŞMİ ?
TEŞKİLAT BAZINDA YAPILAN SEMİNERLERE TOPLANTILARA KATILMIŞLARMI
EN ÖNEMLİSİ TÜRK MİLLİYETCİLİĞİ VE BU KONUDA MHP NİN GÖREVİNİ DURUSUNU GERCEK ANLAMIYLA ANLAYIP KONUSAN VARMI ?
BUNLAR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMADAN ELEŞTİRSE ANLARIM AMA BU ELEŞTİRİDE DEĞİL BİR FİİL FİTNECİLİK VE FESATCILIK OLARAK GÖRUYORUM…
NE TÜRK MİLLİYETCİLİĞİNİN NE DE TÜRK İSLAM VE AHLAKININ ILIMLISI YOKTUR BİR KAVRAM YA VERDIR YA YOKTUIR BUNUN ARASI OLMAZ.
VE ERKANIM YULARIDA PAYLAŞMIS OLDUĞUN YAZIDA ILIMLI GİBİ SÖZLER YAR ALIYOR EĞER Kİ BİRAZ ŞAKŞAKCI MEDYAYI DEĞİLDE OBJEKTİF BAKMIS OLSAYDIN BUNU BURAYA TASIMAYACAĞINA İNANİYORUM BU YULARIDAKİ KONULARA ZATEN EN GUZEL CEVABI SAYIN GENEL BAŞKANIM DA YAPMISTIR.
MİLLİYETCİ HAREKET PARTİSİ MECLİSE YUCE TÜRK MİLLETİ HUZURUNDA CÖZUMSUZLUK DEĞİL CÖZUM İÇİN GÖNDERİLMİŞTİR GELİŞMELERİ HEPİMİZ GÖRUYORUZ TOP KUCAKLARINDA AMA PATLAMASIDA COK YAKIN HER İKİ KİŞİDEN BİRİNİN DESTEKLEDİĞİ BUTUN TURK MİLLETİNE AĞLAYIP İKTİDARA GELEN BİR PARTİYİ HEPİMİZ GÖRECEĞİZ ..
DEMİŞTİLER BİZ CUMHUR BAŞKANI SECEMEDİK BUYURUN SECTİNİZ SONRA NE OLACAK BUNU HİÇ DUSUNDUNMU ACABA SİYASETİ SADECE MECLİSTE OLARAK DUSUNMEK YERİNE BUTUN DEVLET KURUMLARINDA OLDUĞUNU İYİ HESAPLAMAK GEREKİR.
***SU ANA KADAR HANGİ CUMHURBAŞKANLIĞI DEVİR TESLİM TÖRENINE TSK KATILMADI BANA BİR ÖRNEĞİNİ VERİRMİSİN***
BU TBMM DE YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM “”61″” ADET MİLLET VEKİLİ BULANA PARTİYE
__ GEC KARDEŞİM BAŞBAKAN SENSİN DEDİLER..
BU ARADA BÖYLE BİRŞEYDE BEKLEMİYORUZ AMA NEZAMAN GÖREV VERİLİRSE HAZIRIZ AYRI MESELE.
ÜLKÜCÜLERİ TÜRK MİLLİYETCİLERİNİ DISARIDAN GÖRUPTE YANDAŞ VE YALAKA ŞAKŞAKCI MEDYA KURULUŞLARININ SÖZDE HABERLERİNDEN GÖRUPTE BU YORUMU YAPANLARA SESLENİYORUM ÜLKÜCÜLÜK…..
BU OLAY DAHA YENI 1-2 HAFTALIK BİR OLAY
TBMM'de yemin töreni öncesi milletvekilleri saat 14.30 sıralarında Genel Kurul'da toplanmaya başladı. Saat 14.55 sıralarında MHP Lideri Devlet Bahçeli, milletvekilleriyle birlikte salona girdi.
Ardından da DTP'li Ahmet Türk ve diğer DTP'li milletvekilleri gelerek Genel Kurul'da sıralarına oturdu. Kısa bir aranın ardından Ahmet Türk yerinden kalktı. Diğer DTP'li vekillerle birlikte MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin oturduğu yere geldi…
Bahçeli ile Türk tokalaştı.
Ardından da DTP'li Hasip Kaplan, Aysel Tuğluk, Sırrı Sakık, MHP Lideri Bahçeli ve MHP'li milletvekilleriyle tokalaşarak yerine geçti.
Olayın kısaca özeti bu.
Siyasetçisinden gazetecisine, akademisyeninden sokaktaki sade vatandaşına kadar toplumun her kesimi de bu olayı alkışladı.
Medya da sağduyulu tavra tam destek verdi.
BÜYÜK ADIM
ÇOĞUNLUK Türkiye'nin geleceği, huzur ve güveni için atılan en büyük adımı ve Bahçeli'yi takdir etti.
Kimileri ise bu tarihi manzaradan rahatsız olup eleştiriler yöneltti.
MHP ne yapsa kabahat bazılarının gözünde… DTP'lilerle tokalaşır yanlış…
Erdoğan'a urgan fırlatır yanlış…
Bu parti size nasıl yaranacak?
MHP; cumhurbaşkanlığı seçimine katılacağını açıklayınca alkışlayanlar, nedense DTP ile tokalaşmayı bile eleştiriyorlar…
Şimdi bir de tersini düşünelim…
Meclis'te her iki grup birbirine girse ne olur hiç düşündünüz mü?
Eminim düşünmemişsinizdir.
Ben gazetelerin başlığını görür gibiyim: Beklenen oldu.
ERDOĞAN'IN UMUDU SUYA DÜŞTÜ
SEÇİMDEN 3 gün önce; yani 19 Temmuz'daki Bayburt ve Gümüşhane konuşmalarında MHP'nin Meclis'e girmesi halinde DTP'lilerle kavga çıkmasından endişelendiğini söyleyen Erdoğan, 'Bunlarla mı uğraşacağız, hizmet mi edeceğiz?' diyordu.
Erdoğan, MHP'yi karalamak için hayaller kuruyordu…
O ''toka'' Erdoğan'a da ''tokat'' oldu.
O el sıkışmanın anlamı ise şudur: Bu yemini ettiniz. Biz de size elimizi uzattık. Öyleyse gelin bu yemine sadık kalarak demokrasiyi güçlendirelim. Teröre izin vermeyelim…
MHP bu hareketiyle gerçek anlamda bir siyasi parti, Bahçeli ise gerçek bir lider olduğunu bir kez daha göstermiştir. Yeminine sadık kalmayanlara da en sert cevabı yine MHP verecektir.
MHP Meclis'e itibar ve saygınlık getirmiştir… Sonuna kadar da bunu koruyacaktır.
BAHÇELİ'Yİ ANLAMAK…
MİLLİYETÇİLİK zor iştir.
Milliyetçi; beyaz takım elbise ile kömür taşıyan maden işçisi gibidir.
Mühim olan elbiseyi kirletmeden kömürü taşıyabilmektir.
Ne çileli davaymış bu dava.
Sert davranırsın dert olur…
Uzlaşmalı olursun dert olur…
Doğru laf söylersin dert olur…
Elini verirsin dert olur…
Elini vermezsen dert olur…
Cumhurbaskanı seçimi için Meclis'e girme kararı alırsın dert olur…
Girmezsen dert olur…
Partiyi kötüye kullananı uzaklaştırırsın dert olur…
Uzaklaştırmazsın dert olur…
Allah aşkını dert olmayan nedir açıklayın bana?..
Herkesi sağduyuya çağırıyorum.
Çünkü bu; oyuna gelmemenin tek çaresi.
Nezaket, milliyetçiliğin temel ögelerinden biridir.
Şimdi nezaket icabı toka yaptı Bahçeli…
Vakti ve yeri gelirse o eli çevirmesini de çok iyi bilir.
Nitekim Bahçeli'nin ilk grup toplantısındaki “Uzatılan elleri elbette havada bırakamayız. Fakat bir taraftan el sıkarken, diğer el ile Mehmetçiğe kurşun sıkılmasına asla tahammülümüz olamaz” sözleri tekrar tekrar olunmalıdır. Bu sözlerde herkese mesajlar vardır.
Türk'ün töresinde uzatılan el geri çevrilmez, havada bırakılmaz… Bu vatanın ekmeğini yiyen, ihanet edene de öbür elle öyle bir tokat atılır ki düştüğü yerden doğrulamaz…
BİZLER TURK MİLLİYETCİLERİ VE TÜRK ÜLKÜCÜLERİ OLARAK 1960-70-80 DE OYNANAN OYUNLARA BİR DAHA DUSMIYECEĞİZ AMA YUCE TÜRK MİLLETİNİN KADERİNE GELECEĞİNE PUSUDA ATTIRTMAYIZ….
saygılar…..