Mesudiye’yi Canlı İzle
19 Kasım 2010
Eski Köy Düğün Geleneklerimiz – Kadir AKSU
5 Temmuz 2020
Kuru Ekmek (Golit)
2 Ocak 2019
Öyle Bir Geçer Zaman ki…
3 Haziran 2020
Yeşilce – Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği › Forumlar › Sevgi & Aşk › Biz Neyiz ?
Duymussunuzdur;
gezilecek KADIN vardir, evlenilecek KADIN vardir
erkeklerde de
gezilecek ERKEK vardir , evlenilecek ERKEK vardir
simdi soruyorum, biz Neyiz ?
valla abi sizi bizi bilmem ben herkes kendi fikrini düşüncesini gayette iyi bilir.
Bu zamana kadar dediğiniz gezilecek erkek vasfına bi türlü erişemedik.
Belkide o yüzdende hep geride kalan biz olduk.
Benim düşüncem ne olursa olsun insanlar samimi olmalı birbirlerine.
70 li yillarda kizlar solcularla gezer sagcilarla evlenirlerdi !
simdi nasil, onu bilmiyorum , onuda sizler söyleyin bizler ögrenelim
tamamen zıt fikirlerde olmamak gerekir benim fikrime düşünceme yakın olması gerekir öncelikle onun dışında ,beraberken eğlenebilmek ,herşeyi konuşabilmek, eleştirip eleştirilebilmek, kavga dahi edilse elele tutuşabilmek, saygı duyabilmek ve saygı duyulmak, tabiki sevmek ve sevildiğini h,issetmek belkide en önemlisi inanmak ve güvenmek istiyor artık kadınlar en azından benim için öyle
ve bulduğumdan eminim o insanı
tamamen zıt fikirlerde olmamak gerekir benim fikrime düşünceme yakın olması gerekir öncelikle onun dışında ,beraberken eğlenebilmek ,herşeyi konuşabilmek, eleştirip eleştirilebilmek, kavga dahi edilse elele tutuşabilmek, saygı duyabilmek ve saygı duyulmak, tabiki sevmek ve sevildiğini h,issetmek belkide en önemlisi inanmak ve güvenmek istiyor artık kadınlar en azından benim için öyle
ve bulduğumdan eminim o insanı
keşke bizde bulabilsek…
Bu konuda ikilinin arasındaki ortak yönlerin korelasyonuna ilişkin bir iki şey yazayım.
Bir kitaptan alıntı, daha önce bahsettiğim 3. şempanzeden. Kesin rakamları akşama yazayım.
1) Insan, sevdigi (anlasdigi) insani bulmaz ! karsilasir !
2) öyle olsun böyle olsun kriterleri olmaz, karsilasdigin an, is zaten BITMISTIR ! ( o kadar ! )
3) o andan sonra, Sizin bir araya gelmenize kimse (Taner KARAKAYA bile) engel olamaz !
4) uyyy cokmu konustum, acikmi veriyorum ? :-[
abi fazla konuştun bana laf sokma zaralı sen çıkarsın
gol yersin faln yani
levent abi sana bişey sorcam senin babanın ismi ney ??????
Fiziksel özellikler için ortaya çıkan katsayı +0.2 kişilik katsayısı (+0.4) veya din katsayısı (+0.9) kadar büyük değil, fakat hala sıfırdan önemli derecede yüksek.
Özetle, birbirine benzeyenler birbirleriyle evlenme eğiliminde..
Şimdi diyen çıkar, biz bunları zaten biliyorduk. Ama bilimsel bir çalışmayla sonuçların görülmesi de önemli…
Taner bence yesilyurt soyağacına bak oradan çıkarırsın baba adını.
levent abi sana bişey sorcam senin babanın ismi ney
Diskretion !
Ertekin KARAKAYA ya sor , o Sana söyler !