Ayin ORUC u

9 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Levent KIYAN
      Katılımcı

Yillardir Oruc tuta tuta, bir cok insan iradesini terbiyeleyip olmasi gereken kivama getirmistir varsayimiyla,irademizi söyle bir testden gecirelim;

Önümüze test amaciyla 2 adet Oruc koyuyoruz;

1.Oruc  >>>>>   Su andan itibaren 1 ay boyunca ne Futbol izleyelim, ne de muhabbetini yapalim.

2.Oruc  >>>>>   Su andan itibaren 1 ay boyunca kabuklu yiyecek (yemis > Aycekirdegi,Kabak Cekirdegi,Antep Fistigi,Cam Fistigi,Yer   

Fistigi,Kabuklu Badem,Kestane,Findik,Ceviz,Hindistan Cevizi v.s. ) citlemiyelim

Kendini testden gecirmek isteyen,buraya not düssün, bizde Oruca kimler katiliyor bilelim ve 1 ay sonra kendilerinden neticeyi alalim,yani oructa basarili olundumu ?

Saygilarimla
      19.11.2006 Kiel

esra
      Katılımcı

yok saol ben ikisinide almim ;D ;D

Levent KIYAN
      Katılımcı

Merak ettim, niye ? ne kaybiniz olurdu ?

21.11.2006 Kiel

taner_karakaya
      Katılımcı

afiyet olsun levent abi sana sen yaptınmı bunları peki??

Levent KIYAN
      Katılımcı

Bunun cevabini ben degil de, beraber yasadigim esimin yada cocuklarimin vermesi daha uygun olur, kanisindayim.

21.11.2006

taner_karakaya
      Katılımcı

abi onların yerine sen ver olmazmı??

gurkansinel
      Katılımcı

benim için çok kolay , yurt ortamı zaten televizyon yok dolayısıyla pek maç seyredemiyoruz , kabuklu yiyecek vs ise biz öğrenciler karnımızı zor doyuruyoruz nerede kaldı yemiş fındık fıstık

günay kahveci
      Katılımcı

ikisinide yapabilrim zaten öle kabuklu yemişlere falan düşkün değilim ama maç konusunda gs maçlarını takip ederim onu da diyelimki 1 ay yapmadım.
      eee ne olacak bu işin sonucunda ben asıl onu merak ettim:.::

lubimaya
      Anahtar yönetici

ikisinide yapabilrim zaten öle kabuklu yemişlere falan düşkün değilim ama maç konusunda gs maçlarını takip ederim onu da diyelimki 1 ay yapmadım.
      eee ne olacak bu işin sonucunda ben asıl onu merak ettim:.::

hediyeler bizi beklio sanırım ;D

Levent KIYAN
      Katılımcı

Hediyemi ? Futbol seyretmesseniz, ev ahalisi (bayanlar) Televizyonuna kavusur ve Kabuklu yemis yemesseniz, Ablalariniz,Bacilariniz, Analariniz evi süpürmekten kurtulup size hayir dualari ederler ! daha ne istiyorsunuz ?

Saygilarimla
      24.11.2006 Kiel

9 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.