AŞK KANUNLARI

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      soner
      Katılımcı

İşte kimi zaman düşündüren, kimi zaman da güldüren aşk kanunları:
      – Harris Aksiyonu: Bütün iyiler kapılmıştır.
      – Paralel Teori: Harika yaratık eğer kapılmamışsa, mutlaka bir nedeni vardır.
      – Evrensel Gerçek: Aşkın gözü kördür.
      – Diğer Evrensel Gerçek: Evlilik insanın gözünü açar.
      – Conways Kanunu: Yanınıza yaklaşan genç ve güzel kız, sizinle ilgilendiğinden değil, birini kıskandırmak için etrafınızda dönüyordur.
      – Beyaz Atlı Prens Kanunu: Prensi bulacağım diye çok kurbağa öpülür.
      – Donckels Perşembe Gecesi Kanunu: Gece saat üçte sadece şişkolar kalır.
      – Donckels Cuma Sabahı Kanunu: Pencere benim pencerem değil, oda benim odam değil, yanımdaki kim?
      – Kazablanka Kanunu: Sizinle beraber olsun diye sürekli para harcadığınız top model, gecenin sonunda resminizi çeken paparazzi ile buluşacaktır.
      – Onasis Kanunu: Para aşkı satın alamaz, ama çok şey halleder.
      – Gold Card Kanunu: Siz onun saçının rengine vurulduysanız, o da sizin kredi kartınızın rengiyle ilgileniyor olabilir.
      – Meyer Kanunu: Kuru fasulye yedikten sonra arabaya otostopçu kız alınmaz.
      – Olasılık Kanunu: Çok güzel, kibar, akıllı, hoş, zeki, cici bir kızla karşılaşma şansınızın arttığı yer, sizden daha yakışıklı, akıllı, zengin bir arkadaşınızın yanıdır.
      – Evrensel Kanun: Kadın erkeği anladığı anda, onun ne söylediğini dinlemekten vazgeçer.
      – Markus Kanunu: Her zaman daha iyisi vardır.
      – İkinci Markus Kanunu: Kaçmanız gerektiği anda göreceğiniz kabus, bacaklarınızın tutmadığıdır.
      – Rudner Kanunu: Beraber olduğunuz erkek; olgunlaştığında, yeni bir iş bulduğunda, tedavi gördüğünde düzelecek zannediyorsanız, bugün terkedin.
      – Temel Kanun: Aşk hayal gücünün aklı yenmesidir.
      – İstisna Kanunu: Kadınlar ya her şeyi unutur, ya her şeyi hatırlar.
      – Groening Kanunu: Evlilik deyince kadınlar merasimi anlatır, erkekler delikanlılık yıllarını.
      – Evlilik Kanunu: Tek başınayken, asla yaşamadığın sorunlara iki kişinin beraberce çözüm bulması sanatı.
      – Thom Kanunu: Evliliğin süresi, evlilik törenine harcanan parayla ters orantılıdır.
      – Grant Kanunu: 'Tam evlenilecek kadın' dediğiniz kadın, sizi nikahına davet edecektir.
      – Murphy Kanunu: Çöpü kim indirecek kavgası, her seferinde çöp kamyonu sokaktan geçtikten sonra biter.
      – Hartley Kanunu: Kendinizden daha çılgın biriyle asla beraber olmayın

lubimaya
      Anahtar yönetici

Kardeş Kadirizm akımını gözden kaçırmışsın:)

PINAR AKSU
      Katılımcı

– Hartley Kanunu: Kendinizden daha çılgın biriyle asla beraber olmayın

Zaten ben çılgını yokki istesemde olamammmmmm :D

KeN@N ÖZDEN
      Katılımcı

Evrensel Kanun: Kadın erkeği anladığı anda, onun ne söylediğini dinlemekten vazgeçer.  ???

ewrensel kanunlarda doruluk payı fazladır ben bılıyom :( :(

ilknur
      Katılımcı

İstisna Kanunu: Kadınlar ya her şeyi unutur, ya her şeyi hatırlar.

ben hiç bişeyi unutmuyorum maalesef
      aynı sözler dönüp duruyor
      kötü bişeyyyy bu

demmet
      Katılımcı

ahaha fil hafızası unutma ilknur abla hatırla ve hatırlat ;D :- ;D ;D

lubimaya
      Anahtar yönetici

kanka yandın sen çekeceğin var   :(

6 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.