Acemiler

27 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
      Levent KIYAN
      Katılımcı

*yesilyurt.org PİKNİĞİ *  ve  * YÖDADER TOPLANTISI *

videolarini az önce seyrettim. Görüntü bas döndürücü, göz yorucu ve gayri ciddi cekildigi kanisina vardim. Fotografta ve Videoda ciddiyet beklerim, uymiyanlari o aletleri ellerinden birakmalarini tavsiye ederim ! o kadar ! :P

Zaten kötü not vererekte oylamaya katildim  😮

Not: Yödader toplantisinda az cok yüzlerinizi gördüm, tanidigima memnun oldum! :D :D

Özge Kıyan
      Katılımcı

😮

lubimaya
      Anahtar yönetici

Görüntülerin çekilmesinden yayınlanmasına kadar tüm sorumluluk bendedir.
      Elbette ilk kez kullanımdan ötürü acemilikler olacaktır.
      Daha iyisini çekerim yada çektim diyen varsa seve seve yayınlarız.
      Daha iyisi için eleştirinizi dikkate alarak çalışacağız.
      Saygılar…

taner_karakaya
      Katılımcı

LEVENT ABİ keşke sende orda yödader toplantısında olsaydın harbi görmeyi çok istedim ama olmadı işallah bi gün görüşürüzz…. ;) ;)

Levent KIYAN
      Katılımcı

Anlasildi  ;),

beni yakalayip rakinin yanina CACIK yapacaksiniz ! :'( :'(

gurkansinel
      Katılımcı

bu konuda biraz bilginiz var gibi bize bi iki yöntem gösterin , video kaydı ve fotoğraf çekimi nasıl yapılır…

taner_karakaya
      Katılımcı

yok abi estafurullah ne cacığı meze yapcaktım ben sadece sen hangisini terciğ edersen o ;)

Levent KIYAN
      Katılımcı

bu konuda biraz bilginiz var gibi bize bi iki yöntem gösterin , video kaydı ve fotoğraf çekimi nasıl yapılır…

valla, bana kimse göstermedi !, tecrübeyi, ceke ceke kazaniyorsun birsekilde. Isin püf noktasi : kendi cektigin fotografa ve Videoya bak ve Objektiv olarak su soruyu kendine sor * __ nasil, güzelmi ? * degilse, nerede hata yapilmis onu bul, birdahakine o hususa dikkat et!

Tabiiki bu cok yüzeysel bir tavsiye !

gurkansinel
      Katılımcı

“””nerede hata yapilmis”””

sordum… sakın cevabı kıymet bilmiyenlerle paylaşmak olmasın???
      biraz daha düşüneyim ??? ???

gurkansinel
      Katılımcı

beni yakalayip rakinin yanina CACIK yapacaksiniz !

Malzemeler :
      500 gr.yoğurt
      1 salatalık
      2 diş sarımsak
      Kuru nane veya dereotu 
      Tuz

Hazırlanışı :
      Yoğurdu azar azar su ilave ederek ezin. Kıvamının koyu olmasına dikkat edin.
      Salatalıkları çok minik parçalara kesin. Sarımsakları ezerek, salatalık ve tuzla birlikte yoğurda ilave edin.
      Kaseye boşaltıldıktan sonra üzerini kuru nane veya dereotu ile süsleyin.

Hiçbir insandan cacık olmazki  :P

taner_karakaya
      Katılımcı

oldu oldu levent kıyan dan oldu gürkanım üzülme ben yapınca görürsün :P ;)

tarif içinde saol kardeşim işime yarıcak yaparken

gurkansinel
      Katılımcı

rakın benden taner  ;D

taner_karakaya
      Katılımcı

bi biyük 24ytl gürkanım zahmet olmazsa yolla kardeşim :P

Levent KIYAN
      Katılımcı

haberiniz olsun diye söylüyorum, sizin o 24 TLY ictiginiz Rakinin Yunanistan Versiyonu olan Ouzoyu (uzo) AB sinirlari icinde 5 Euroya iciyoruz. Tabiiki standart olani 5 euro, firma ve kalite farkliligindan ötürü fiat 11 euroya kadar cikabiliyor.

Levent KIYAN
      Katılımcı

sordum… sakın cevabı kıymet bilmiyenlerle paylaşmak olmasın???

anlattik ya, ceke ceke tecrübe kazanilir, ben burda sayfalar dolusu anlatayim bes para etmez, bazi seyler yasayarak kazanilir ! ve kazandiklarin da kalici ve yapici olur, insanlar bosunami usta olnmadan önce yillarca ciraklik yapiyorlar !

Buna ragmen hala merak ediyorsan, bir gün karsilastigimizda oturur anlatiriz (bildigimiz kadariyla) !

gurkansinel
      Katılımcı

Fotografta ve Videoda ciddiyet beklerim, uymiyanlari o aletleri ellerinden birakmalarini tavsiye ederim ! o kadar !

anlattik ya, ceke ceke tecrübe kazanilir, ben burda sayfalar dolusu anlatayim bes para etmez, bazi seyler yasayarak kazanilir ! ve kazandiklarin da kalici ve yapici olur, insanlar bosunami usta olnmadan önce yillarca ciraklik yapiyorlar !

kendi kendinizle çelişiyorsunuz…
      bırakalımmı yoksa tecrübe mi edelim??
      ???

taner_karakaya
      Katılımcı

biz 24 ytl razıyız ama tly deil ytl ye yeterki türkish rakı olsun ab den yunanistandan bizene ;)

gurkansinel
      Katılımcı

siz uzonun yanında kavunu peyniri balığı mezeyi kaça alıyosunuz???
      ya da rakı masası muhabbetlerini ?

Levent KIYAN
      Katılımcı

bırakalımmı yoksa tecrübe mi edelim??

celismiyoruz, yakisikli kardes, istersen yazdigimi bir daha oku ! ne yazmisim

gayri ciddi cekildigi kanisina vardim

simdi soruyorum, gayri ciddi ile acemilik ayni seylermi?

biz 24 ytl razıyız ama tly deil ytl ye yeterki türkish rakı olsun ab den yunanistandan bizene

sizler 50 YTL ye de icersiniz, yeterki kazik T.C. damgali olsun dimi ? canim kuzularim !

siz uzonun yanında kavunu peyniri balığı mezeyi kaça alıyosunuz???
      ya da rakı masası muhabbetlerini ?

Kavun 0,7 Euro/kg, Beyaz Peynir 4 Euro/kg, balik 2 Euro/kg itibaren, sormadin ama söyliyeyim cocuk basina devletden aldigimiz cocuk parasi 154 Euro , rahat ettinmi dünyadan bir haber kiymetli Irkdasim ! Raki masasi muhabbettine gelince, icersem rakiyi tek basima icerim, cünkü icipte zirvalamiyana denk gelmedim !

Sirasi gelmisken sunu da ilave edeyim;
      sayin SINEL; ben hic bir katagoride Sizlerin Rakibiniz degilim, bas ögretmeniniz degilim, babaniz degilim, onun icin karsima o havayla cikmayin benim aciklarimi yada yanlislarimi arayacaginiza biraz genis düsünüp bir seyler üretip görüs bildirin Perspektif genisletin, eger Sizlere batiyorum kanisi olusuyorsa acik acik söylersiniz, yazmam olur biter, SIZLERDE RAHATLARSINIZ !

gurkansinel
      Katılımcı

Sirasi gelmisken sunu da ilave edeyim;
      sayin SINEL; ben hic bir katagoride Sizlerin Rakibiniz degilim, bas ögretmeniniz degilim, babaniz degilim, onun icin karsima o havayla cikmayin benim aciklarimi yada yanlislarimi arayacaginiza biraz genis düsünüp bir seyler üretip görüs bildirin Perspektif genisletin, eger Sizlere batiyorum kanisi olusuyorsa acik acik söylersiniz, yazmam olur biter, SIZLERDE RAHATLARSINIZ !

içimizdeki potansiyeli çıkarmaya çalışıoruz öyle demiştiniz…
      tartışıyoruz ne güzel, sizinlede tartışamasak bu forumda kiminle tartışacağız  ???

taner_karakaya
      Katılımcı

kazık deil sadece t.c damgası sonuçta burası TÜRKİYE orası almanaya herşey farklı  hayat şartları saygı değer levent kıyan

ERTEKİN
      Katılımcı

tartışıyoruz ne güzel, sizinlede tartışamasak bu forumda kiminle tartışacağız  ???

Sevgili gürkanım bak şimdi çok alındım ,beni unuttun galiba eskiden ne güzel tartışırdık.bebek oldu diye biraz ara verdik hemen yerime Sn Levent Kıyanı İstihdam etmişsin ;D :D :P

ERTEKİN
      Katılımcı

Yukarıdaki konuyla ilgili de şunu söylemeliyim.almanya koşulları ile burası gerçekten farklı…
      örneğin almanya da işci ücretleri yüksek olduğu için türkiye ile kıyaslandığınd ürün ve hizmet de almanyada pahalı dır.bu nedenle almanyada kazanıp türkiyede harcamak hep karlı olmuştur.
      lakin rakı konusunda ilginçtir türkiyede üretilmesine rağmen rakının bizden pahalı olması gereken ab ülkelerinde bizden daha ucuz.yani burada tersine ve dikkat çekici bir durum oluşmuş.

şöyle özetleyeyim

Bir alman işcisinin kazancı ortalama.2000  euro. rakı muadili uzo = 5 euro  oran 1/400

Yani bir alman bir maaşıyla 400 uzo alabilir

Türkiyede bir işcinin ortalama ücreti değil ama 600 ytl olsun rakı =24 ytl   oran 1/25

Yani bir türk işcisi bir maaşı ile 25 adet rakı alabiliyor

Bu açıkça şu demek bizde daha ucuz olması gereken rakı yı Avrupalıdan 18 kat kazık yiyerek içiyoruz

Peki bizi bir rakıda kat kazıklayan kim  =tc hükümeti yani 24 ytl mizin yaklaşık 22.5 ytl sini levent kıyan değil Tc Hükümeti gasp ediyor bence iyi bir vatansever kendi halkına kazık atana tepki göstermeli 
      Lütfen oranlarda yanlışım varsa düzeltin sevgili arkadaşlar çok sıkışık zamanda yapıldığı için hatalarım olabilr

Gerçi rakı olayında ideolojik bir yön de var ama bu başka bir yazı konusu olabilecek ölçüde bir konu

Sevgiler

lubimaya
      Anahtar yönetici

İçmeyin olsun bitsin zaten haram!

Levent KIYAN
      Katılımcı

Zaten insanlar icmesini BILMEDIGI icin haram edilmis sayin LUBIMAYA !

gurkansinel
      Katılımcı

Zaten insanlar icmesini BILMEDIGI icin haram edilmis sayin LUBIMAYA !

bencede…

taner_karakaya
      Katılımcı

isterse 100 ytl olsun bunu içmek isteyen parayı basınca alıp içiyo sonuçta içmesini bilende içiyo bilmeyende…

gurkansinel
      Katılımcı

Sevgili gürkanım bak şimdi çok alındım ,beni unuttun galiba eskiden ne güzel tartışırdık.bebek oldu diye biraz ara verdik hemen yerime Sn Levent Kıyanı İstihdam etmişsin

sen kenara çekildin abi , bende dedim heralde ben kazandım  :D

27 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.